tiistai 28. toukokuuta 2013

Ulkoilua ja agilityä

Rallia
Viikonlopputyöt on omassa ammatissa valitettavan yleisiä, mutta onneksi niillä on hyvätkin puolensa. Nimittäin viikkovapaat! Tälle päivälle oli siis semmoinen sattunut ja lähettiinkin koirien kanssa heti aamupäivästä tekemään pitkää lenkkiä kohti Keravanjoen rantaa. Käydään aika usein ulkoilemassa tossa samassa paikassa. Siellä joki muodostaa pienen saaren, jonne pääsee siltaa pitkin.
Saaressa on myös hiekkaranta, mutta se ei ole
yleinen uimaranta, joten siellä voi hyvin uittaa myös koiria. Tosin tänäänkin siirryttiin syrjemmälle koirien kanssa, kun lapsiperhe halusi tulla rannalla viettämään aikaan. Sopu sijaa antaa.
Hurrrjistunut Luna - voikukkien kauhu
Oon varmaan aiemminkin kertonut, että Luna rakastaa uimista. Myös keppien pelastaminen veden armoilta on ihan hirveen hauskaa sen mielestä. Pandaa en oo saanut innostumaan vedestä. Tänään se kuitenkin kahlaili rohkeasti ja harjoitteli kepin noutoa matalasta vedestä.
Kiva koiraystävällinen hiekkaranta
Pieni koski
Panda "ui" saareen
Saaren seikkalujen jälkeen jatkettiin matkaa vielä pienen metsän kautta kohti koirapuistoa. Puistossa ei tänään ollut muita koiria, joten jätettiin puistoilut tällä kertaa välistä. Koirat oli saanut kuitenkin juoksennella jo paljon vapaana.
Tämä metsäpolku johtaa koirapuistoon
Iltapäivästä olikin sitten lähtö agilitytreeneihin. Mikko oli tällä kertaa luvannut tulla mukaan kattomaan ja kuvaamaan (pitkästä aikaan). Panda treenasi ensiksi. Päivän ohjelmassa oli kuntopiiri, joka muodostui kolmesta kohteesta: A-esteen, pöydän ja putken sarjasta, puomista ja kepeistä, sekä keinusta, jota sai treenailla tällä kertaa pihalla. Lopuksi suoritettiin vielä rataa, jossa oli mukana mm. puomi, A ja kepit.
Pandan kanssa harjotellaan pujottelua naksuttimen avulla
Jee puomi, jee juostaan täysii!
Tylsää hommaa Pandan mielestä: 2on2off-treeniä
Keinulle malttia namituksella
Seuraavaksi vaihdoinkin koiraa ja alkoi Lunan identtiset treenit. Tällä kertaa Luna onnistui loistavasti A:lla ja puomilla. Se ei oo pitkään aikaan tehnyt niitä noin hienosti <3 Myös keinulle se oli saanut lisää itsevarmuutta. Loppurata onnistui minusta myös mahtavasti ja saatiinkin kehuja siitä.
Varovasti...
Voisin mennä vielä kerran, täältä sai paljon nakkeja
Valkoinen salama kiitää puomia pitkin
Ei jännitä enää yhtään
Nää rupee jo sujumaan hienosti
Hui toi este on ainakin NÄIN korkea..
Uskalsin silti mennä
Kukkuu
jee, kivat treenit!
Perjantaina meillä on vielä omatoimitreenit. Koitan saada sieltäkin vähän kuvia nappastua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti