torstai 26. joulukuuta 2013

Koirien joulu


Lunan ja Pandan joulukuva :)
Jouluaattona herättiin kaikki jo hyvissä ajoin avaamaan oman porukan lahjoja. Koirat saivat molemmat isot luut, sekä uuden aktivointipallon. Lahjojen avaamisen ja aamulenkin jälkeen pakattiin lahjat, marsut ja koirat autoon, ja suunnistettiin mun porukoiden luokse viettämään joulua.

Luna oli pikkasen maaninen sen uuden luun suhteen :D
Kissat oli lötköllä tuulella
 Koirat on ilmeisesti olleet superkiltisti, koska niille oli myös "mummolassa" iso kasa paketteja odottamassa. Lahjoista paljastu mm. puruluita, herkkuja ja leluja. Tytöt oli ihan onnessaan kun koko perhe oli koossa, ja huomita ja herkkuja sateli joka puolelta.

Iloinen Luna
Panda

Sisu ja Panda
Viiden aikaan me lähdettiin Mikon kanssa seuraavaan kyläpaikkaan, eli Mikon porukoiden luokse viettämään iltaa. Luna ja Panda ei voi tulla sinne mukaan, koska Mikon vanhempien koirat ja ne eivät oikein tule keskenään toimeen. Tytöt saivat onneksi jäädä vielä mun porukoiden luokse aattoillaksi. Ne oli päässyt pitkälle iltalenkillekin, ja Luna oli ottanut kaiken irti kyläilystä. Panda-raukka taas oli kuulemma masentuneena vaan roikottanut häntäänsä.

Panda masistelee
Zena joululahjojen kimpussa
Vani
Illalla haettiin koirat kotiin, ja kotona ne painelikin suoraan nukkumaan. Marsut taas jäivät "joululomalle" sinne mun porukoille. Kissat tykkää marsujen seurasta, ja taitaa niistä olla iloa myös mun vanhemmille.

Seuraavana aamuna kotona:
Kaikki lahjat kasassa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti