perjantai 3. tammikuuta 2014

Tervetuloa vuosi 2014

Laitetaan alkuun viime vuoden saavutuksista koottu kollaasi. Vaikka mun koirat ei ookaan mitään multivalioita, tai agilitymestareita, niin silti oon huippuylpeä kaikesta, mitä ollaan niiden kanssa saavutettu. Toivottavasti jaksetaan tämänkin vuoden puolella harrastaa yhtä paljon. Niin ja toivotaan tietenkin, että koirat (ja minä) pysytään terveinä, että harrastaminen on mahdollista.

Uskalsin nyt ottaa sen linsenssin agilityyn täksi vuodeksi. Tarkotus olisi siis korkata Lunan kanssa viralliset kilpailut jossain välissä vuotta. Alkuun varmaan tunnustellaan omaa tasoa vielä möllikisoissa. Ekat viralliset ovat sitten luultavasti hyppykisat, koska Lunan keinu ei ole vielä niin varma, että viitsisin lähteä sen kanssa sitä kilpailuissa tekemään. Mutta ehkä saadaan se sujumaan jo ennen tämän vuoden loppua. Treeneissä pystytään harjoittelemaan keinua niin harvoin, että oon vähän harkinnut pienen keinun tilaamista kotiin.

Mulla on menossa kahden viikon talviloma. Tiistaina vaihtui vuosi, ja oltiin tällä kertaa ihan täällä kaupungissa. Lunaa pelotti vähän pauke, mutta Pandaa raketit eivät jännittäneet. Sen piti vaan haukahdella aluksi kovasti ulkoa kuuluneelle kolinalle. Luna oli sisällä melko rauhallinen, mutta kuuden aikaan kun siirryttiin viettämään iltaa kaverin porukoiden luokse, se oli matkalla tosi levoton ja koitti pyrkiä piiloon pamahduksia. Lähdettiin illlanvietto paikasta kotiin vasta kahden jälkeen, kun raketteja ei enää olisi saanut ampua. Tietenkin niitä vielä ammuttiin, ja taas sai koira pelätä. Onneksi Luna ei kuitenkaan ihan hirveästi pelkää. Se ei laske häntää, tai kuolaa tai muutenkaan kovasti panikoi. Se vaan ei yhtään haluaisi mennä ulos silloin kuin siellä pamahtelee.
Panda otti rennosti

Agilitylisessistä innostuneena oon viimein jaksanut kaivaa kesän jäljiltä kotiagilityesteet taas käyttöön. Meillä on ollut tällä viikolla jo kolmet treenit. Keppitreenit, takanaleikkaustreenit ja tänään vielä tehtiin pientä radan pätkää, jossa oli mukana kepit. Keppiradan tarkotus oli treenata keppien sisääntulokulmia. Kuvasin takanaleikkaustreenit, sekä tänpäiväset, mutta tänpäiväsistä tuli niin huonot, että taidan laittaa vaan nuo leikkaus-videot esille :)


Agilityryhmä palaa onneksi joulutauolta ensi viikon tiistaina. Torstaina tytöillä taas on hammaskivenpoistoon varattu aika. Kahden viikon päästä Luna korkkaa tän vuoden näyttelykauden Turun näyttelyssä. Mulla ei oo mitään kummempia odotuksia, mutta ihan kiva päästä taas näyttelemään :) Luultavasti niistä liikkeistä tulee taas vaan sanomista.

Lisäksi oon koittanut katella kovasti tulevia agilityn möllikisoja (sekä tottakai myös virallisia), sekä Pandalle mätsäreitä. Kauheesti huvittais päästä jo osallistumaan johonkin. Vaikka hyvähän se on välillä lomaillakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti