torstai 17. lokakuuta 2013

Syntymäpäiviä, progetestejä ja lähtö Poriin

Rakas viiksiherra täytti 15.10 jo seitsemän vuotta! Yksikään mun marsuista ei oo vielä elänyt näin vanhaksi. Herra porskuttaa vuosistaan huolimatta eteenpäin vielä kovaa vauhtia. Se tosin nukkuu kaiken hälinän keskellä erittäin sikeesti. Pari kertaa oon jo joutunut tökkimään sitä varovasti kylkeen, kun oon ollut varma, että nyt se on henkestä heittänyt. Aina se on kuitenkin avannut silmänsä närkästyneen näköisenä tökkimisestä. Donny on mm. asunut jo viidessä eri asunnossa. Se on tottunut niin koiriin, kaneihin, kuin kissoihinkin. Sillä on rautahermot (ja varmaan huonontunut kuulo) ja se voi nukkua vaikka minkämoisen mekkalan keskellä.

Koirat ja marsut saivat juhlapäivän kunniaksi "vihanneskakun", missä oli mm. kurkkua, porkkanaa, apilaa ja salaattia. Meillä koko porukka tulee aina hienosti toimeen, niin tälläinen yhteiset juhlahetkenkin sujuvat aina rauhallisesti (tosin myöskin valvotusti tietenkin).

Syksy sai kyytiä
Mä oon tällä viikolla tressanut Lunan astutusajankohdan kanssa. Homma ei mee nyt ihan niinkuin kirjoissa. Varasin sille ajan maanantaille (11. juoksupäivä) progetestiin. Tiistaina saatiin tulos, ja kakkostahan se tietenkin vielä näytti (progearvon pitää olla 5-10, että astutus onnistuu). Saatiin toinen aika keskiviikolle, ja tällä kertaa odottelin tuloksia hermoissani, sormet ristissä. Odotusta ei palkittu, arvot olivat nimittäin kohonneet vasta 2,5:een.

Juoksupöksy
Tässä kohdassa alkoi aloittelevalta kasvattajalta toivo hiipumaan, tuntui siltä että heitän rahaa kaivoon, jos varaan sille sen kolmannenkin testin (niin kuin suositeltiin) perjantaille. Otin sitten Ninaan yhteyttä, jonka kanssa sovittiin, että tullaan Lunan kanssa perjantaina kokeilemaan, ja sitten Luna saa jäädä hänen huomaansa Poriin siksi aikaa, että oikea astutusajankohta tulee. Oon tästä erittäin kiitollinen.

Toivotaan, että astutus sujuisi ilman ongelmia. En kyllä uskalla toivoa mitään vielä. Niin, ja toivottavasti Luna käyttäytyy nätisti kosiomatkallaan.

Tälle viikolle on vielä luvassa perjantain Porin reissun lisäksi japsilenkki sunnuntaille (ellen sitten hae Lunaa jo sunnuntaina kotiin, jolloin lenkki jäänee välistä). Ensi viikolla on taas näyttelyreissu pitkästä aikaan. Ootan jo innolla, että pääsen pesemään koiria perjantaina. Mulla on varmaan kuumetta tai jotain... Lahdessa oon myös lupautunut (ekaa kertaa) esittämään jonkun toisen ihmisen koiran, mutta se ei vissiin oo vielä ihan varmaa. Vähän jännittää, että mitä siitä tulee.

Kirjottelen varmaan vielä loppuviikosta, että miten Lunan Porin vierailu edistyy :)

Ainii! Käytiin tänään Pandan kanssa harjottelee Lahtea varten, ja se kävelee niin nätisti <3 Ja ollaan Mikon kanssa molemmat ihan varmoja, että se on jotenkin rotevoitunut. En tiedä onko neiti saanut lisää lihaa luidensa ympärille, vai onko turkki viimein alkanut kasvaa. Voitte tehdä omat päätelmänne alla olevista kuvista. Toinen ei ookaan enää mun pikku-rimpula, vaan hieno aikuinen nainen jo.

Mun vauvasta on tullut iso tyttö :(
Pärstää
Pandaa rupee aina haukotuttamaan, kun valokuvaan sitä
Ps: unohdin aivan mainita, että valtavan hienon uuden bannerimme on suunnitellut Marko Torkkeli, joka omistaa kaikki oikeudet kyseiseen teokseen. Kiitos Markolle vielä vaivannäöstä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti