lauantai 26. lokakuuta 2013

Lahti KV

Lahdessa pyörähdetty tänään. Esitin ekaa kertaa jonkun muun koiran, nimittäin Hennan Roopen (Donorei Diletto). Henna pelotteli mua etukäteen kamalasti Roopesta, mutta herra esiintyi ja käyttäytyi kehässä täysin moitteettomasti. Arvosanaksi EH2, mikä tietenkin hieman harmitti, mutta arvostelu oli onneksi ensiluokkainen. Mun mielestä sillä arvostelulla ois pitänyt saada ainakin ERI :D Mutta minähän en (valitettavasti) näitä päätä.
Luna eilen pesun ja föönauksen jäljiltä :D
Matkaseurava meillä oli Anita ja Martti. Nuoremmalla herralla meni erittäin hienosti. Martti tänään AVO ERI1 SA PU4 VA-SERT. Viiminen serti antaa vielä odottaa itteään, mutta eiköhän Martti sen jo pian nappaa.

Panda hauskuutti tuomaria kehässä seisomalla kahdella jalalla, kun käskin sitä seisomaan :D Tuomaria nauratti moinen käytös. Se myös yritti näteillä silmillään anovasti katella tuomaria kohti, mutta ei auttanut. Panda tänään AVO EH2. Minkäs se koira pinkille nenälleen voi? Erinomaisen reipas pikkuotus se silti on

2v, hyvät mittasuhteet, joskin raajakorkeutta voisi olla enemmän, hyvä pää, kauniit tummat silmät, hyvät korvat, tarvitsee tummemman kirsu- ja silmäpigmentin. Hyvä eturinta, tilava runko, raajaluutoa voisi olla enemmän, hieman lyhyt kaula. Hyvä takaosa. Suorat olkavarret, edestakaisliikkeiden tulee vakiintua, reipas sivuaskel, ei tänään täydessä turkissa.

Lunalla taas oli temppuilupäivä. Se ei jaksanu yhtään seisoa paikallaan. No eipä se ois varmaan mitään auttanut, vaikka oiskin malttanut. Lunalle myös EH. Suurin syy tais olla se, että se rupes jälleen kerran peitsaamaan. Meni se kyllä pitkän aikaa kunnollakin, mutta joo, nyt on ensi viikonlopulle varattuna hieronta-aika. Jos peitsaaminen saatais sillä taas kuriin.

3,5v, hyväryhtinen narttu, jolle toivoisin raajakorkeutta hieman enemmän, hyvä pää ja ilme, tummat silmät, hyvät korvat, riittävä eturinta, tilava runko, jonka ei tarvitse enää pyöristyä, suorat olkavarret ja pehmeät ranteet, hyvä takaosa, aavistuksen pitkä lanne, hyvä häntä, liikkeissä ajottain taipumusta peitsata, toivoisin tasapainoisemmat askeleet.

Ei päästy myöskään esittämään Donorei-kasvattajaryhmää, koska yhelle koiralle ojennettiin keltainen nauha. Odotin kyllä jo vähän, että oisin päässyt ekaa kertaa mukaan kasvattajaryhmän esittämiseen, mutta ehkä Nina huolii mut avuksi vielä joku kerta :) Tai jos saadaan Sakura Zensen-kasviryhmä vaikka ens erkkariin kasaan ;)
Näyttelyn jälkeen raukeita rekkuja
Ps: Tällä kertaa oli liikaa koira esitettävänä, niin kuvaaminen jäi. Ens kerralla yritän ryhdistäytyä taas kuvaamisen suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti