sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Eka nollarata!

Mä kävin aamulla hakemassa toisen Tiian matkaseuraksi, ja sitten suunnattiin auton keulan kohti Kirkkonummea. Siellä järjestettiin tänään agilityn möllikilpailut, joihin oltiin siis osallistumassa. Tiian Lunalla oli ollut massu sekasin, ja se jäikin kotiin lepäämään, joten minun Luna sai edustaa japseja muidenkin puolesta.

Matka sujui nopeasti hyvässä seurassa, ja päästiin perille navigaattorin temppuilusta huolimatta. Ilmotin Lunan kahteen luokkaan, supermölleihin ja tavallisiin mölleihin.

Supermöllit päästiin onneksi aloittamaan jo aika pian ilmottautumisen jälkeen (onneksi siksi, koska hallissa oli tosi kylmä). Lähtöjä oli radalle otettu yhteensä 20. Mä otin Lunalle vain yhden. Luna menikin radan muuten tosi kivasti, ja nopeella vauhdilla, mutta loppupäässä tuli pieni lipsahdus, ja koira sujahti väärään päähän putkea. Tästä tuli 10 pistettä sakkoa. Lopullinen sijotus 12./20, suoritusaika 33,75s (ihanneaika oli 43s.) ja tosiaan ne 10 virhepistettä päälle.

Sitten päästiin lämmittelemään kanttiiniin ennen meidän seuraavaa suoritusta. Mölliminejä olikin vielä tuplasti enemmän kuin supereita, ja tälle radalle oli otettu jopa 39. starttia. Mä otin Lunalle tälläkin kerralla vain yhden, kun tuntuu ettei sillä vielä riitä motivaatio tehdä samaa rataa ilman palkkaa kahta kertaa. Koira toimi radalla kuin unelma, ja jopa Lunalle hankalat A-este ja puomi saatiin suoritettua ilman kieltoja. Emäntä ei sekoillut ohjauksessa ja koirakin liikkui suht ripeään tahtiin, tuloksena meiän eka nollarata! Olin tästä jo ihan superonnellinen, enkä tajunnut ees kuunnella meiän suoritusaikaa tai mitään. Jotain ihanneajan luokkaa se suunnilleen oli, ja ajattelin että ei sillä ajalla kyllä oo mitään mahiksia palkinnoille, koska kisassa oli mukana todella nopeita koirakkoja.

Olikin sitten pikkuinen yllätys, kun jäätiin odottamaan tuloksia ja Lunan lopullista sijoitusta, kun 5. palkintopallille kuulutettiinkin meidät Lunan kanssa. Nollatuloksia olikin tullut vain 6, joista me siis oltiinkin viidenneksi nopeimpia. Ei voi olla kuin ylpeä tuosta karvakasasta <3
Luna edustaa herkkupalkintojen kanssa
Ps: Kiitos Tiialle vielä kuvasta ja matkaseurasta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti