perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäislenkki

Tänään tehtiin extrajapsilenkki pääsiäisen kunniaksi. Paikkana toimi tällä kertaa Espoon Tremanskärrin luontopolku, jossa ollaan lenkkeilty pari kertaa aiemminkin. Meillä ei vaan ollut mitään hajua, että siellä on talvisin ladut. Jouduttiin pikkasen tallomaan latuja, vaikka kuinka yritettiin pysyä metsäpoluilla. Kivaa oli taas lenkkeillä mukavien ihmisten ja ihanien koirapersoonien kanssa. Mukana tosiaan oli tällä kertaa omien tyttöjen lisäksi Martti, Eddie ja Luna(tein näin hienot linkit teille, niin voitte käydä stalkkaamassa koiranetissä meiän lenkkiseuraa :D)

Pakko vähän avautua tosta Panda käytöksestä. Panda siis tulee hyvin toimeen uroksien kanssa. Se jopa leikkii niiden kanssa nätisti. Vanhemmat nartut se myös jättää rauhaan. Mutta nuoret nartut! Niitä se ei jostain syystä jätä ollenkaan rauhaan. Koko ajan pitää olla uhoomassa ja härkkimässä. Kai se on jotain oman lauma-aseman pönkittämistä. Joka kerta kiellän sitä, ja tällä kertaa Lunakin antoi sille onneksi takaisin samalla mitalla. Mun ois pitänyt varmaan laittaa se vaan aina heti remmiin, kun se aloitti sen. Aattelin, että se rauhoittuisi ajan kanssa, niin kuin viime lenkeillä on käynyt. Mutta eii... tää oli pohjanoteeraus tähän mennessä. Muuten Panda kyllä käyttäyty hyvin: anto ottaa kiinni ja ei vapaanakaan lähtenyt kauaksi.

No, ollaan menossa Lunan omistajan, Tiian kanssa samalla kyydillä erkkariin, niin ehkä Panda oppii sietämään Lunaa, kun joutuu viettää enemmän aikaa sen kanssa. Katotaan nyt... Kauhistuttaa jo, että miten Vaasassa menee. Onneksi päästään ainakin yhteen mätsäriin vielä treenaamaan ennen sitä. Panda osaa kyllä kävellä nätisti, mutta en tiedä mitä tapahtuu, kun kehässä on muitakin koiria.

Eddie <3 Luna
Eddie oli taas aivan rakastunut Vantaan Lunaan. Se piti hassua ääntä ja koitti heilutella tassujaan kovasti ilmassa "rakastettunsa" suuntaan. Luna ei oikein lämmennyt, sitä kiinnosti enemmän Tiinan ja Anitan herkut :D

Pojat hieman matchoilivat toisilleen ja saivat yhden rähinänkin pystyyn. Nää urokset kuitenkin hoiti ton painimisenkin tyylillä. Eddie (vanhempana ja isompana) alisti Martin maahan ja Martti suostui kohtaloonsa. Noi tytötkin voisi hoitaa nää arvojärjestysasiat yhtä simppelisti.

Eddie
Martti
Luna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti