sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Maaliskuun japsilenkki

Meillä alkoi isännän kanssa launtaina talviloma. Loman alkamisen kunniaksi lähettiin Pandan kanssa heti aamusta Espooseen mätsäriin treenaamaan tulevia näyttelyitä varten. Panda räksytti kaikille lähellä oleville isoille koirille, kun ootettiin omaa vuoroa. Kehässä se ei myöskään malttanut keskittyä. Sinkoili hihnassa ja ei meinannut seisoa kunnolla paikoillaan. En tosin yhtään ihmettele, se kun on ollut puoli vuotta sitten viimeksi kehässä. Treeniä selvästi tarvitaan, joten onneksi lähdettiin tonne. Mätsäri oli muuten ihan mukana. Koiria ei otettu liikaa mukaan ja kehät kulkivat nopeasti eteenpäin. Tuomari toivoi Pandalle lisää malttia esiintymiseen. En voisi olla enempää samoille linjoilla. Toivottavasti keretään vielä pariin muuhunkin mätsäriin ennen Vaasan näyttelyä. Lisäksi treenaillaan varmaan tossa omalla pihalla naapureiden iloksi :D

Kida ja Lunan ja Ronjan peput
Tänään sitten oli siis vuorossa maaliskuun japsilenkki. Lenkkeiltiin ekaa kertaa Nurmijärvellä, Elinan kotikulmilla. Meitä oli tällä kertaa varsinainen "akkalauma" paikalla. Meiän tyttöjen lisäksi mukana olivat tietysti Elinan Ronja ja Viivi, sekä pitkästä aikaan Pandan sisko Kida.
Ronja & Viivi
Luna ja Ronja löysivät heti yhteisen sävelen ja köpöttivät koko matkan jonossa peräkkäin, kuin paita ja peppu. Elina vitsailikin, että Ronja on löytänyt kauan kadoksissa olleen siskonsa. Myöhemmin sitten selvisikin, että Luna ja Ronja ovat oikeasti siskoksia. Tai siskopuolia. Otto (Donorei Fryon) on myös Ronjan isä. Ei ihmekään, että yhdenkaltaisuus oli niin suuri (niin ulkoisesti kuin luonteeltakin).
Ronja & Luna
Panda käyttäytyi pikkasen rennommin kuin viime japsilenkillä. Sen piti kuitenkin vähän väliä yrittää haastaa Kidaa painimaan sen kanssa. Vanhemmat nartut se onneksi jätti aika hyvin rauhaan. Loppulenkistä Kidakin sai olla jo melko rauhassa Pandan ärinöiltä. Olisin halunnut siskoksista kuvan yhdessä, mutta ei noi pysyny hetkeäkään vierekkäin, niin että ois saanu hyviä kuvia. Yksi kuitenkin löytyi kamerasta.

Siskokset Panda ja Kida
Lenkki oli tosi mukava. Käveltiin metsäpolkuja ja aurinko paistoi. Mielellään lähdetään toisenkin kerran Nurmijärvelle :) Pääsiäiseksi meillä on suunniteilla jo seuraava lenkki. Paikkaa tosin ei olla päätetty.
Luna ylväänä
Panda, Ronja pylly ja the mänty
Ihana Ronja ja taas se hemmetin mänty :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti