sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Helmikuun japsilenkki

Japsin peppuja
Tänään päästiin pitkästä aikaan japsilenkille. Sää suosi meitä lenkkeilijöitä ja saimme viettää mukavan iltapäivän aurinkoisessa koirametsässä. Mukaan oli meidän tyttöjen lisäksi lähteneet vanhat tutut lenkkikaverit: Eddie, Martti ja Luna. Lisäksi saimme seuraamme myös aivan uuden japsin: Yuki tuli emäntänsä kanssa lenkille Espoosta.

Yuki ja Leenan jalat
Tällä kertaa pojat päättivät hieman pistää painiksi keskenään. Muutama rähinä jouduttiin keskeyttämään. Tytöistä puolestaan molemmat Lunat käyttäytyivät nätisti, mutta Panda otti taas tehtäväkseen kiusata Vantaan Lunaa :( Jouduttiin pistämään se remmiin muutaman kerran, kun ei tuntunut menevät perille. Onneksi loppulenkistä Pandakin päätti rauhottua ja jättää Lunan rauhaan. Poikien kanssa se onneksi osasi leikkiä nätimmin. Meidän Luna taas oli tänään huippusosiaalinen ja leikki paljon eri japsien kanssa. Kaikki omistajat piti myös pussailla ja halailla läpi. Muutama isompi koirakin tuli vastaan ja annoin Lunan olla ohitukset vapaana. Tosi hienosti se osasi ohittaa vapaanakin.

Uus tulokas Yukikin, joka ei oikein muista japseista lämmennyt, antoi kuitenkin lenkin loppupuolella tyttöjen jo tulla hieman haistelemaan :)

Toivottavasti maaliskuussa päästään taas lenkkeilemään isolla porukalla. Laitan vielä mooooonta kuvaa lenkistä:


Eddie
Panda ja Mikon jalat
Panda ja Martti leikkii

Vantaan Luna
Martti

Tiina, Luna ja Eddie
Meidän hirmuiset japsineidit (ja ne leikkii, vaikkei siltä näytä :D )

Eddie asennossa

Luna Anitan sylissä (Martti on mustis)
Koko lössi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti