tiistai 12. helmikuuta 2013

Pandan toka agilitytunti

Panda on ihan huippu! Hieno fiilis jäi tokasta alkeiskurssin kerrasta sen kanssa. Panda käyttäyty nätisti ja otti tosi hyvin taas kontaktia minuun koko treenien ajan. Tänään käytiin kolme estettä läpi:

Pituus: ei mitään ongelmia, koira oikein liisi esteen yli. Kokeiltiin kummaltakin puolelta, molemmat onnistui.

Rengas: ensin mentiin varovasti namin houkuttelemana läpi, ja kohta koiran pystykin jättää jo renkaan toiselle puolelle istumaa. "Rengas"-käskystä se tuli hienosti läpi. Ei tässäkään esteessä siis mitään ongelmia :)

Keinu: tää taitaa olla monelle koiralle se kamalin este. Panda käppäili keinun itsevarmasti läpi. Se ei tainnut edes huomata, että suoritti estette. Se on niin innoissaan tekemässä kaikkea, ettei kerkee epäröidä tai jännittää yhtään. Se ei edes malttanut syödä kaikkia nakkeja, jotka keinulle ripottelin. Kontaktit se onneksi malttoi tehdä hienosti loppuun.

Panda nättinä
Muut ryhmäläiset epäili, että ollaan harjoiteltu salaa, kun Panda osas kaiken niin hienosti :D Tietenkin se vaikuttaa, että ite tietää jo vähän, mitä tehdä. Koira kuitenkin tosiaan oli kuitenkin vasta tokalla agilitytunnillaan. Tää agility taitaa tehdä Pandalle tosi hyvää. Saa sen energian kanavoitua johonkin järkevään. Toivottavasti seuraavatkin treenikerrat menee yhtä hienosti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti