sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Hakunilan mätsäri

Heräsin tänään jo ajoissa ja päätin olla reipas, ja lähteä Lunan kanssa mätsäriin harjottelemaan. Luna kyllä  osaa tän kehässä olo-kuvion jo, mutta sen liikkeet kaipaa vielä hiomista. Parempihan niitä on mätsärissä treenaa, kun sitten tuhlaa rahat virallisiin ja siellä sitten sählätä niiden kanssa. Pandakin olisi kyllä kaivannut kehätreeniä, mutta se on vaan niin paljon helpompi lähteä yhden koiran kanssa - varsinkin kun tykkään valokuvata koiria samalla. No, lupasin jo Pandalle, että se pääsee sitten ensi kerralla.

Luna oli aika reipas näyttelypaikalla. Se tervehti paljon koiria ihan nätisti. Vaikka yleensä se on kaikissa koiratapahtumissa semmonen rähjärähjä. Aluksi se haukkui aika paljon, mutta rauhoittui sitten nopeasti. Emäntä sai juttukavereita terrierierin omistajista, joten aika kului leppoisasti omaa vuoroa odotellessa.

Punaisen nauhan kanssa on helppo hymyillä :)
Pieniä aikuisia oli lähemmäs 70 ja kaikkien arvosteluun kului aika kauan aikaa. Luna sai tänään punaisen nauhan :) Tuomari kehui Lunan käytöstä kehässä. Liikkeet oli tietysti vieläkin hieman jäykät, mutta ainakaan tuomari ei huomauttanut niistä mitään. Ehkä se taas paransi vähän :)

Punasten kehässä Lunaa ei kiinnostanut enää ollankaan poseeraa paikallaan ja jäätiin ilman sijoitusta. Se nyt ei tosiaan mikään häpeä ollut, niin monen koiran joukosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti