torstai 1. marraskuuta 2012

Agilityryhmä vaihtuu

Luna siis vaihtaa keskiviikko aamun agilityryhmästä (jossa käytiin n. 2 kertaa kuussa) tiistai-illan agilityryhmään, jossa tullaan käymään ihan viikottain. Alkoi hieman turhauttaa, kun päästiin niin harvoin treenaamaan. Laitoin Koirakeitaalle viestiä, että oltaisiin halukkaita vaihtamaan iltaryhmään, kunhan vaan sellaisesta paikka vapautuu. Meidän onneksi oli heti tarjolla yksi paikka. Neuvottelin töissä pomon kanssa ja sieltä näytettiin vihreää valoa, joten otettiin tuo paikka vastaan :)

Eilen siis oltiin viimeistä kertaa aamuryhmässä. Tällä kertaa treenit ei mennyt yhtään putkeen. Lunalla on juoksut ja laitoin sille juoksupöksyt. Luna oli sitä mieltä, että sen takajalat ei liiku niiden pöksyjen kanssa (se on pitänyt niitä pöksyjä kahtien edellisten juoksujen aikana treenatessa ja ei oo ollut mitään ongelmia). Lisäksi se oli onnistunut nakertamaan niihin pöksyihin reiän. No onneksi hallin kaupassa oli myytävänä pöksyjä, joten sain ostettua Lunalle uudet ja voitiin jatkaa treenamista. Pikkasen Luna kuitenkin vielä protestoi pökiä vastaan.

Ensin harjoiteltiin naksutin-koulutusta agilityssä. Luna säi kauheen sätkyn naksuttimien äänestä, eikä suostunut edes syömään nakkeja, jos mulla oli se naksutin kädessä. Luovutettiin sitten suosiolla naksuttimesta. Vähän meni siis tämä treenikerta hukkaan. Lopuksi tehtiin vielä onneksi pieni rata. Se meni ihan ok muuten, mutta mä olin ite jotenkin ihan pihalla (voisko laittaa flunssan syyksi? :D). Lunan paras onnistuminen nähtiin kuitenkin tällä radalla, kun se veti kepit ihan täydellisesti. Sain tosin kotiläksyksi opetella ohjaamista vasemmalta puolelta kepeillä.

Ens tiistaina sitten uuteen ryhmään. Vähän jännittää, että millasia ja minkä tasosia koiria siellä on. Toivottavasti pysytään vauhdissa mukana. Kerron sitten millasta oli.

Laitan lopuksi vielä kuvia Keravan ensilumesta (joka tosin suli jo pois).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti