lauantai 10. marraskuuta 2012

Uusi Agiryhmä ja koiranpentuja

Uudessa agiryhmässä aloitettiin siis tiistai-iltana. Tää ryhmä vaikuttaa ihan mukavalta. Siinä on 6 koiraa, 3 urosta ja 3 narttua (Luna mukaanlukien). Rotuja oli ainakin novascotiannoutaja, vinttikoira (ehkä whippetti), spanieli(kingcharlesin?), snautseri ja pieni valkoinen koira, oisko ollu polognese? Taitaa olla noi pystykorvat ainoita, joiden rodut on mulla täysin hallussa :D Niitä ei sattunut yhtään taaskaan meidän ryhmään. No Luna tuntui tykkäävän näistä koirista ehkä hieman enemmän, kuin edellisen ryhmän koirista. Koitti se silti aina silloin tällöin räyhätä muille koirille, jos ne kehtasivat juosta liian vauhdikkaasti meidän vierestä (tätä se teki edellisessäkin ryhmässä. Ehkä se alkaa tottumaan enemmän muiden kanssa treenaamiseen nyt, kun käydään viikottain).

Meillä oli aluksi tommonen lämmittelyrata. Tää ei ollut vaikea ollenkaan ja saatiin tehdä vauhdilla. Lunalla oli tosi hyvä tsemppi päällä heti alusta asti ja hypyt meni lentäen yli.

Loppuaika harjoteltiin ohjauskuvioita lähinnä. Eli oli mun vuoro keskittyä. Onnistuin omasta mielestäni tällä kertaa aika hyvin ohjauksissa. Mun on välillä tosi hankala hahmottaa jotain ohjausliikkeitä. Ehkä ne nyt alkaa sujumaan jo pikkasen paremmin.

Oon päättänyt, että Pandankin kanssa mennään alkeiskurssille (ellei joulukuun tarkeissa ilmene jotain kummallista). Kaksi alkeiskurssia olisi tulossa, mutta toinen menee päällekäin just noiden tarkkien kanssa ja toisen aikana ollaan (luultavasti) risteilyllä. Ehkä pitää sitten vieläkin odottaa...

Tänään mä lähin käymään Helsingissä Best in puppy showssa, joka järjestettiin messukeskuksessa lemmikkimessujen yhteydessä. Pandan kanssa oltiin tuolla samassa viime vuonna. Japsipentuja ei ollut ollenkaan, mutta kuvailin muiden rotujen edustajia. Oli tosi söpöjä pentuja. Pisimmän aikaan viihdyin (tietenkin) pystykorvakehän vieressä.


Ensi viikolla siis taas tiistaina agilityyn ja viikonloppuna mahdollisesti japsilenkki. Jos saadaan osallistujia ees muutama kasaan (ja tyttöjen juoksut loppuu sitä ennen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti