maanantai 26. marraskuuta 2012

Joulukuuta odotellessa

Tuntuu, että tää marraskuu ei lopu ollenkaan, kun joulukuussa on niin paljon kaikkea ohjelmaa meille. Ensi viikolla (apua, onko se tosiaan jo ensi viikolla?) on tietenkin Helsingissä voittaja-näyttelyt. Christine ja Jalo tulee meille jo perjantaina ja me mennään Chrisun kanssa shoppaamaan jotain kivaa viikonlopun kehiä varten. Mä en oikeestaan tartte kuin kengät, mutta katotaan nyt mitä löytyy.

Lauantaina heti aamusta ois lähtö Pasilaan. Meillä on suunnitelmana mennä autolla asemalle ja sitten mennään junalla loppumatka. Säälläkään ei oo niin väliä, koska Jalon turkki on aina edustuskelpoinen. Mun koirat ei siis tule lauantaina ollenkaan mukaan. Mutta kuvaan japsit ja tsemppaan Jaloa ja Christineä kehässä :) Lisäksi mahdollisesti shoppaillaan ja tutustutaan oheisohjelmaan tietenkin. Kaanaankoirat on aika loppupäivästä, joten meille saattaa mennä aika pitkään. Jalolla on 3 koiraa vastassa, joten kilpailu tulee olemaan kovaa. Mutta tietenkin toivotaan, että Jalo korjaisi koko potin ja pääsisi kisaamaan vielä ryhmäkilpailuun.

Lauantai-iltana on ohjelmassa vielä Lunan pesu. En oo pessyt sitä elokuun jälkeen kunnolla ja turkki onkin sen näköinen... Toivotaan, että pesun jälkeen se olisi hieman tyylikkäämpi.
Likainen Luna poseeraa
Sunnuntain matkasuunnitelma on vielä auki. Jos lauantaina juna osottautuu hyväksi vaihtoehdoksi mennään varmaan taas junalla. Sää tosin vaikuttaa paljon. Jos on kurasta ja märkää, niin Lunan turkin kanssa tulee ongelmia. Eli katotaan nyt. Meidän pitää olla paikalla jo 8.30. Ja japsit on tietenkin yläkerroksen perimmäisessä nurkassa, minne en ikinä varmasti löydä :( Kaanaankoirat on myös ensimmäinen rotu omassa kehässään. Harmi, kun aikataulut meni päällekäin. Sunnuntaina tosin sitten luultavasti päästään lähtemään ajoissa (jos maltetaan ja jos Jalo ei pääse ryhmäkehään). Lunan kohdalla en halua ottaa liikaa menestyspaineita noin isoon näyttelyyn. Ja tuomaristahan se tietenkin on pitkälti kiinni, että minkätyylisiä koiria palkitaan. Toivotaan silti, että Luna esiintyisi kauniista ja arvostelu olisi yhtä hyvä, kuin viime arvostelut. Kaikki muu on plussaa.

Teini-Panda
Pandan näyttelytauko jatkuu vielä. Yllä tuore kuva Pandasta. On se vielä vähän tommonen koikkeliini. Turkki on kyllä kaunis, mutta vielä hieman turhan lyhyt. Tosin oon kattonut nyt Lunasta kuvia ja sille kasvoi kunnon turkki vasta päälle 2-vuotiaana. Sillä oli tosin pidempi turkki, kuin Pandalla, mutta jotenkin semmonen roikkuva ja pohjavilla ei ollut kovin paksua.

Helsinkiin on muuten tulossa paljon tuttuja japseja ja japsien omistajia. Kiva päästä taas harjoittelemaan kuvaamistakin. Tosin en oikein tykkään kuvata hallinäyttelyissä, kun valaistus on aina niin ankea. No toivotaan, että tulis ees jonkin näkösiä kuvia. Sunnuntain kuvaan varmaan vaan urokset, että voin sitten keskittyä Lunaan kunnolla.

Viikonlopun jälkeen heti maanantaina meillä on kauan odotettu joukkotarkki Helsingissä. Ollaan sunniteltu sitä viime kesästä asti ja viimein se toteutuu :) Tietenkin jännittää, että minkälaisia tuloksia sieltä tulee. Kuitenkin molempien koirien suvuissa on sekä hyviä, että vähän huonompia terveystuloksia koirilta mitattu. No sen näkee sitten.
Mevetistä tuli postia
Joulukuussa meillä on myös ne ekat epäviralliset agilitykisat.

Laitan loppuun vielä verailun vuoksi kuvia Lunasta suunnilleen saman ikäisenä, mitä Panda on nyt.
Luna n.14kk (uimasta tullut)
n.14kk 
19kk
16kk (melkein täydessä turkissa)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti