sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Lokakuun japsilenkki

Tällä kertaa palattiin ensimmäisen japsilenkin paikkaan, Tremanskärrin luontopolulle Espooseen. Oltiin samassa paikassa huhtikuun lenkillä, mutta silloin lenkki jäi sateen takia lyhyeksi.

Kerrankin ekana paikalla.
Luna odottelee muita malttamattomana
Lunan kanssa oltiin (kerrankin) ajoissa paikalla. Aloin vähän huolestua, kun muita ei näkynyt. Fb:sta selvisi, että kahdella seurueella oli ongelmia löytää kohteeseen. Hetken kuluttua Eddie porukoineen ilmestyi paikalle ja Eddietä seurasi vielä Kide-japsi omistajineen. Tällä kertaa meillä oli mukana myös vierailevana tähtenä, mäyräkoira Nelli.
Nelli
Kide
Eddie
Tehtiin ihan kunnon lenkki, en tiedä mentiinkö luontopolkua seuraten koko matkaa (seikkailtiin mm. Serenan parkkipaikalla...), mutta aikaa lenkkiin meni n.1,5h. Japsit kyllä olisivat jaksaneet vielä pidempäänkin, mutta emännille ja isännille tämä riitti hyvin.

Olin ylpeä Lunasta, joka kerrankin lähti hieman leikkimäänkin muiden kanssa. Se olisi halunnut kamalasti leikkiä Nelli-mäyriksen kanssa, mutta Nelliä ei oikein kiinnostanut. Luna on vähän hitaasti lämpenevää sorttia. Tää tais olla 6.s japsilenkki ja nyt se vasta lähtee leikkeihin mukaan :D

Kuvia en kerennyt hirveesti ottamaan ennen kuin alkoi tulla hämärää. Tolla kameralla ei saa pimeessä oikein hyviä kuvia. No jotain kuvia nyt kuitenkin.
Piiiiitkät ja liukkaat pitkospuut
Luna kurapöksy
Eddie ja Kide
Pikku-Kide
Luna
Nelli
Luna
Kide ja Nelli
Temppukoira Kide ja Hanna

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia ja kiitokset kivasta lenkistä! Meillä ei kovin montaa hyvää kuvaa tullut, ehkä jokusen kuvan voisi laittaa jossain vaiheessa blogiin, mutta joko koiria ei näy niissä oikein ollenkaan tai ne on ihan sumeita. :(

    VastaaPoista