lauantai 17. marraskuuta 2012

Marraskuun japsilenkki

Kerron ihan alkuun, että uudessa agilityryhmässä ollaan nyt käyty kaksi kertaa ja ihan mukavasti on mennyt molemmilla kerroilla. Uskalsin jopa ilmottaa Lunan koirakoulun omiin epävirallisiin agilitykisoihin. Luna ei osaa ihan kaikkia esteitäkään vielä, että katotaan nyt mitä siitäkin tulee :D

No, tänään oli vuorossa taas kuukauden kolmas lauantai ja japsilenkki. Paikaksi valittiin Helsingin koirametsä, jossa oltiin myös syyskuun lenkillä.

Alunperin odotettiin mukaan muutamia japseja, mutta loppupeleissä meitä oli siellä minä, Tiina ja meidät koirat: Luna, Panda ja Eddie.

Puhuttiin Tiinan kanssa aluksi vitsillä, että kummallakaan ei ole oikein suuntavaistoa, niin toivottavasti ei eksytä. No, kun oltiin kävelty noin tunti koirametsää ympäri päätettiin alkaa suunnistaa takasin autoilla. Se olikin helpommin sanottu kuin tehty. Harhailtiin varmaan puoli tuntia ympäri metsää vielä, ennen kuin löydettiin autoille johtava polku. Onneksi sitten kuitenkin löydettiin takasin. Alkoi nimittäin tulla jo hieman hämärää ja pimeessä metsässä suunnistaminen olisi voinut olla hieman työlästä.
Eddie ja Panda viipottivat edeltä, kun Luna piti emännille seuraa.
Kolme japsia? Yhestä näkyy vaan korvat.
Panda ja Eddie
Luna ja keppi
Eddie
Yritettiin saada kaikki koirat riviin poseeraamaan :D

Tytöt on aika hyvin jo tottuneet Eddieen. Mitä nyt välillä pitää ärähtää, jos Eddie haistelee liian läheltä. Eddiekin onneksi sietää hyvin pientä määräilyä akkojen puolelta.

Joulukuun lenkillä nähdään sitten toivottavasti taas enemmän japseja :) Ja uusiakin olisi taas kiva pitkästä aikaan nähdä, että rohkeasti mukaan vaan kaikki pääkaupunkiseudun japsit omistajineen. (Ja tietenkin mukaan saa tulla ilman koiraakin, jos on vaikka rodusta kiinnostunut).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti