maanantai 1. lokakuuta 2012

Syyskuun japsilenkki

Launtaina lenkkeiltiin kuukauden tauon jälkeen pääkaupunkiseudulla. Paikaksi valittiin Helsingin koirametsä. Kukaan paikalla olleista ei ollut aikaisemmin käynyt koirametsässä, mutta lähettiin rohkeasti vaeltamaan eteenpäin. Tällä kertaa mukana oli meiltä molemmat koirat, Viivi ja Ronja Nurmijärveltä, Martti Sipoosta ja kaksi ihan uutta japsia: Milo Helsingistä ja Luna Vantaalta. Nuori Milo ihastui heti Vantaan Lunaan ja roikkuikin loppu lenkin neidin pepussa kiinni. Meidänkin koirat alkavat selvästi jo rentoutua enemmän japsilenkeillä. Panda ylitti taas meidän odotuksen ja antoi aina ottaa kiinni, kun tarve vaati. Luna taas ylitti itsensä ja poistui välillä jopa useamman metrin meidän luota hieman leikkimään. Kaikki japsit tulivat myös hyvin toimeen keskenään. Kukaan ei edes hermostunut Pandalle, joka nappasi monen japsin hännästä tupon karvaa irti.
Milo ja Luna

(meidän) Luna ja Panda

Martti ja Panda haistelee

Panda ja Luna leikki aika paljon keskenään
Koirametsä vaikutti muuten mukavalta lenkkipaikalta, mutta tähän aikaan vuodesta siellä oli todella märkää ja kuraista. Saappaat upposivat mutaan ja vesi tulvi poluille. Koirat sai heittää suoraan suihkuun, kun päästiin kotiin. Juuri kun oltiin päästy autoon ja lähettiin ajamaan kotiin, alkoi sataa. Eli kotiinlähdön ajoitus oli ainakin kunnossa.

Viikonloppuna mulla oli synttärit ja lauantaina meille tuli kavereita viettämään iltaa. Luna rakastaa sydänmensä pohjasta kaikkia ihmisiä ja se kierteli sylistä syliin kerjäämässä huomiota. Panda taas on hieman arempi ja lähestyi enemmän vain niitä ihmisiä, jotka tunsi ennestään. Eniten Panda innostui, kun mun pikkuveli Tuukka tuli käymään. Se oli Pandalle illan kohokohta.

Tän viikon lauantaina on Tuuloksen näyttely. Pandan turkki on kasvanut taas hieman, mutta saa nähdä että riittääkö se vieläkään. Pandan lisäksi paikalla on vaan 2 urosjapsia, eĺi Panda edustaa ainoana narttujapseja. Pikkasen jännittää jo. ERI olisi tosi kiva saada, mutta en uskalla vielä toivoa EH:ta kummempaa. Sitten onkin parin kk näyttelytauko, jonka jälkeen on vuorossa Voittaja-näyttely Lunan kanssa.

Ps: loput lenkkikuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti