sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Mätsäri Hyvinkäällä

Tää koiranomistaja päätti olla reipas tänään ja viedä koirat mätsäriin treenaamaan. Mätsäri oli siis Hyvinkäällä ja tällä kertaa navigaattorikin oli lepposalla tuulella ja matkalla ei ollut mitään ongelmia.

Mätsäri oli hyvin järjestetty. Oon ollut niin monessa huonossakin, että nykyään osaa arvostaa isoja kehiä ja mukavia tuomareita (jotka siis molemmat toteutu tänään). Panda oli tosi levoton mätsärialueella ja räksytti kaikille koirille aika paljon. Lämmittelin sitä kunnolla ennen kehää ja se menikin sitten kehässä yllättävän hyvin. Tuomari sano vaan, että vielä on pientä iästä johtuvaa levottomuutta, mutta muuten meni tosi hyvin. Punainen nauha siis Pandalle.

Sitten oli heti Lunan vuoro ja Lunaa en sitten ollut kerennyt yhtään treenamaan, koska keskityin enemmän levottomaan Pandaan. Lunakin meni kuitenkin ihan hyvin (on mennyt paremminkin) ja tuomari antoi Lunalle sinisen nauhan, ja sanoi, että mun on helpompi sitten esittää molemmat koirat isoissa kehissä. Eli ymmärsin, että oltaisiin saatu punainen muuten. Eli hyvin meni molemmilla.

Isossa kehässä Lunaa ei huvittanut yhtään seisoa paikallaan. Se oli vaan sillain "nakkeja, heti, tänne" ja yritti hyppiä mua vasten. Noh Pandalla ei mennyt paljon paremmin punaisten kehässä. Se päätti hauskuuttaa yleisöä seisomalla kahella jalalla, kun muut seisoi kaikilla neljällä jalalla. Jotkut lapset kommentoi Pandaa, että se on liian valkoinen ja liian söpö :D

Kotimatkalla pysähdyin ottamaan hieman kuvia meidän neideistä.Mätsärissä kuvasin pienten koirien kehää ja junior handleria jonkin verran: http://jiffies.kuvat.fi/kuvat/Koirakuvia/Muut+koirakuvat/Match+Show+14.10-12+Hyvink%C3%A4%C3%A4/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti