lauantai 6. lokakuuta 2012

Tuuloksen ryhmänäyttely

Tänään oli Pandan viimeinen koitos junnuluokassa. Paikkana toimi kauppakeskus Tuulosen parkkihalli, jossa järjestettiin ryhmänäyttely. Lähin aamulla jo ajoissa suunnistamaan paikalle, luotettavana kumppanina Mikolta saatu uusi puhelin, jossa on myös navigaatoriominaisuus. No kaikki sujui siihen asti hyvin, kunnes puhelin ilmoitti, että olen saapunut kohteeseen. No mitään kauppakeskusta tai koiranäyttelyä siinä ei kuitenkaan ollut. Pelkkä bensa-asema. Siinä vaiheessa meinas tulla jo pikkusen hiki, kun ajattelin että mitenköhän kauas harhaan oon mahtanutkaan ajaa. Syötin sitten uudestaan osoitteen navigaattoriin ja nyt kävi ilmi, että sekä Hämeenlinnassa, että Tuuloksessa on Tuulosentie 1. No onneksi matkaa sinne oikeeseen kohteeseen oli vaan parikymmentä kilsaa ja kerettiin silti ensimmäisten joukossa näyttelypaikalle.

Perillä pystytin mun tuolin kehän viereen ja jäin oottelemaan arvostelun alkamista. Hetken kuluttua paikalle tuli Eddie-japsi Tiinan ja Jukan kanssa. Näyttelyissä parasta on just toi seura ja, että saa jakaa sekä ne onnistumiset että pettymyksen muiden kanssa. Tietenkin sekin on ihan kivaa jos oma koira sattuu pärjäämään.

Japseja oli siis vain kolme paikalla. Ensin meni nuortenluokan uros, joka sai ERI:n ja SA:n. Sitten oli vuorossa Eddie, joka sai hienosti myös ERI:n ja SA:n. Paras uros-luokassa tuomari jätti Eddien kakkoseksi, mutta tällä tuloksella irtosi Varaserti ja Eddien ensimmäinen virallinen ruusuke :) Onnea vielä Eddien porukalle!
Tiina, Eddie ja varaserti
Eddie
Mini-Panda ja Eddie
Sitten oli Pandan vuoro edustaa narttujapseja. Panda oli jo toista kertaa Lahtovaaran Riitan arvostelussa ja toivoin, että tuomari tykkäisi Pandasta edelleen. Panda esiintyi nätisti ja sai ERI:n. Tuomari sanoi, että Panda saa vielä hieman kasvaa ja kehittyä ennen kuin se saa myös SA:n. Arvostelu oli tosi kiva (sen voi lukea tuolta "Pandan näyttelyarvostelut"-välilehdestä") ja eniten mua lämmitti siinä se, että Pandan esiintymistä oli kehuttu erinomaiseksi :) Välillä kun ollaan oltu pulassa sen esiintymisen kanssa.

Sitten koirat ja kamat pakettiin ja sanottiin heipat Eddien-porukalle. Pandan kanssa käytiin vielä Mustissa ja Mirrissä ostamassa palkkionameja ja myyjät sieltä houkutteli meidät vielä ammattivalokuvaajan kuvattavaksi. Kuvat tulee parin viikon päästä. Pikkasen jännittää jo, että tuliko niistä hienoja.

Matka takasinpäin oli aika... mielenkiintoinen. Navigaattori neuvoi jotain ihme vaihtoehtoreittejä. Ajeltiin mm. about 10km jotain hiekkatietä. Yhen varastorakennuksen pihassa oli semmonen spurkutynnyri, jossa oli liekit ja joku heebo seisoskeli siinä vieressä lämmittelemässä. Ei mitään hajua, että mistä ollaan tultu, mutta perille löydettiin kuitenkin. Onneksi ei ollu kiire. Pysähdyttiinkin pari kertaa matkalla, että Panda sai jaloitella ja mä sain ottaa siitä kuvia. (Harmitti kun näyttelykuvista tuli niin huonoja parkkihallivalaistuksen takia).
huoltsikka ykkönen
Tuuliruusu-kuvia
Nyt alkaa Pandan näyttelyvapaa, joka kestää mahdollisesti ensi kevääseen ainakin. Tarkotuksena sinä aikana ainakin kokeilla jotain uutta lajia yhdessä ja käydä mätsäreissä pitämässä näyttelyrutiinia yllä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti