lauantai 4. elokuuta 2012

Varusteita

Launtai-ilta ja ei mitään tekemistä. Oikeestaan en jaksa vaan lähteä tänään minnekään. Oon jo vähän aikaa suunnitellut blogitekstiä koirien varusteista. Eli tässä tulee: Lunalla ja Pandalla on jokapäiväisessä käytössä Ezydogin valjaat. Lunalla ihanat vaaleanpunaiset (S-koko) ja Pandalla Lunan vanhat ruskeat samanlaiset (myöskin s-kokoa). Tykästyttiin kovasti noihin ruskeisiin valjaisiin, jotka Luna sai viime joulukuussa Pandan tuhoamien vanhojen valjaiden tilalle, että päätettiin ostaaa Pandallekin samanlaiset.  Luna näyttää vähän pöljästä kuvassa, koska oltiin just tultu lenkiltä ja toinen oli käynyt ankkalammessa jahtaamassa sorsia. Lunalla käytetään myös tuota kuvassa näkyvää pinkkiä fleksiä (8m) yleensä lenkillä.
Panda sai noi Lunan vanhat siksi, että jostain syystä luultiin niitä pienemmiksi kuin noi pinkit. Samankokoset ne oikeesti on. No, pikkusiskon kirous - kaikki saa käytettynä. Pandalla käytetään tuota kuvassa näkyvää lilaa-fleksiä lenkillä silloin, kuin Mikkokin on mukana lenkillä ja molemmilla on yksi koira vahdittavana.


Vasemmalla puolella ylhäällä on tyttöjen perushihnat. Semirumat ja tollaset mahdollisimman yksinkertaset. Pandan on se maastokuvioinen ja Lunan musta. Vois jossainvälissä hankkii pikkasen tyylikkäämmät.

Näyttelyremmit. Toi valkonen on netistä tilattu (en muista mistä) ja musta on ostettu viime vuoden Voittaja-näyttelystä, jossa kävin turistina pyörimässä. Ei oo meil viel mitään blingblingiä siis :p

Tuplaremmi. Ihan kätevä lyhyillä matkoilla. Esimerkiksi, kun mennään autolla jonnekin. Tämä kuva on otettu Järvenpään näyttelyn jälkeen. Ihana Jalo-kaanaankoira mukana kuvassa.Pelastusliivit. Kätevät etenkin mökkeilessä. Liivit laitetaan aina päälle, kun lähetään veneilemään. Tänä kesänä oon pukenut Pandalla myös liivit pari kertaa rannalle. Jos se vaikka uskaltais rohkeemmin kokeilla uimista niiden kanssa. Keltaset liivit on Hurtta-merkkiset, ostettu toissakesänä huuto.netistä. Makso muistaakseni 8€. Oranssit liivit on honkkarista, 10€.Heijastinliivit. Näitä käytetään varsinkin syksysin. Tosin isännän mielestä nää on nolon näköset... Suurimmaksi osaksi lenkkeillään kyllä metsissä ja purtsilla, niin näitä ei ihan kauheesti tuu käytettyä.Lisäksi meillä on koirille pari huvia. Panda esittelee tässä pääkallohuivia.Sadeviitta. Tää on löytynyt joskus jostain Anttilan poistokorista. Tästä ei oikeesti ihan hirveesti oo hyötyä japsilla. Häntä kastuu, maha kastuu, pää kastuu... selkä pysyy kuivana. Oon aatellu hommata noille syksyksi kunnon sade/kura-asut.

Lisäksi koirilla on muutama täysin turha, mutta ah niin söpö, naamiaisasu. Osa on jo jäänyt pieniksi ja odottaa uusia koiraomistajia. Jäljellä on vielä amppariasu, pääkalloasu ja herrasmiesasu. Luna sai herrasmies-asun Jalo-koiralta. Sen piti olla L-kokoa, mutta on täysin sopiva Lunalle :D Koirien ei tarvi käyttää noita asua, koska ne ei tosiaan niistä juurikaan perusta.

Kuvassa amppari ja pääkallokoira painii.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti