perjantai 10. elokuuta 2012

Jee, uutta kamaa!

Uusia juttuja on aina kiva saada. Suurin osa koiranomistajista on varmaan huomannut, että koirille on kauheen kiva hommata kaikkee uutta. Hirveesti kaikkee noilla jo on. Aina löytyy silti uutta hankittavaa. Tärkein uusi hankinta oli uusi nappularuoka koirille. Oon ollut jo pidempään vaihtamassa koiranruokamerkkiä ja kyselinkin vähän muilta japsinomistajilta, että mikä olisi semmoinen lihapitoinen, hintalaatusuhteelta hyvä koiranruokamerkki. Muutama ihminen suositteli Orijen-koiranruokaa ja päätin sitten tilata sitä pussillisen. Meni ehkä vähän liioitteluksi, kun tilasin heti 13,5kg pussin :D Mutta tuleehan se syötyä sitten pikkuhiljaa.

Raksut makuraadin testissä:
Luna maistelee nappuloita.
Panda samoin.Koirat tykkäs hirveesti noista uusista nappuloista. Toivottavasti maistuu vielä samalla tavalla sitten, kun niitä on jo jonkun aikaa syöty. Eka pitäs vaan syödä vanhat nappulat veke, et päästään uusien herkkuraksujen kimppuun.


Zooplussaan oli kertynyt bonuspisteitä ja niillä sai tommosen kivan sateenkaariluun

Cittarista "halpis-furminaattori" 15€. Toimii loistavasti. Lunasta lähti kasa karvaa.


Jätti ydinluut sulamassa.

Luna on myös viimeaikoina alkanut leikkimään Pandan kanssa enemmän. Panda haluis leikkiä Lunan kanssa vaikka kuinka paljon, mutta Luna on harvemmin jaksanut mennä mukaan sen juttuihin. No katoaan mihin suuntaan tää kääntyy.
Hurja-LunaEi kommentteja:

Lähetä kommentti