torstai 16. elokuuta 2012

Eka mätsärisijoitus

Ennen mätsärikertomusta kerron vähän Lunan keskiviikon agilitytreeneistä. Harjoteltiin keppejä, keinua ja takaakiertoa ja tehtiin rataa. Kepit ei nyt oikein sujunut, Luna yritti koko ajan mennä 2 keppiä kerrallaan ja turhautu, kun ei saanu palkkaa. Pitää treenaa niitä nyt kotona, kun ei päästä agilitytunnille ennen kun kolmen viikon päästä aikasintaan :( Keinu meni loistavasti. Luna teki sitä tosiaan vasta tokaa kertaa ja ei mitään ongelmia ilmennyt. Keinua tuettiin enää ihan pikkasen alastulossa. Melkein se osaa tehdä sen jo kokonaan itse. Radoissa ja takaakierroissa oli pikkasen ongelmia Lunan motivaation kanssa. Se on päättänyt, että jos liian vaikeeta ja se ei osaa jotain juttua, niin se ei tee sitten enää mitään. Jymähtää keskelle rataa seisomaan ja vaatimaa nakkeja :D No ohjaajan kanssa sovittiin, että tollasta käytöstä ei enää katella. Luna saa tästä edespäin palkan vaan, kun se suostuu tekemään mitä siltä vaaditaan. Vaikka jouduttais odottelee sitä kuinka kauan. Katotaan sit ens kerralla, miten tää onnistuu käytännössä.

Sitten siihen mätsäriin. Viime viikon mätsäri meni Pandan osalta niin sähläämiseksi, että päätin lähteä sen kanssa tänään harjottelemaan uudestaan. Jätin Lunan suosiolla kotiin, että pystyin keskittymään pelkästään Pandaan. Tarkotuksena oli lähinnä harjotella näyttelytilanteessa ja kehässä oloa. Panda käyttäytyikin mätsärialueella tosi hienosti. Ei haukkunut juuri yhtään ja jopa innostui leikkimään mäyräkoiran pennun kanssa :) Kehässä oli vielä pientä sähellystä ja sininen nauha annettiin käteen.

Sinisten kehässä Panda sitten tsemppas hienosti ja se poimittiin 8:sta koirasta neljän parhaan joukkoon. Käytös ei vieläkään ollut täydellistä, mutta luulen että tuomari otti huomioon Pandan nuoren iän vanhempien koirien joukossa ja antoi pikkuisen anteeksi. Tuloksena siis Pandan eka mätsärisijoitus SIN4! (Koiria ei oltu jaoteltu isoihin ja pieniin, vaan roturyhmien mukaan. Meidän ryhmässä oli 4,5 ja 6 ryhmät). Mäyräkoirat vei voiton sinisissä ja punaisissa. Tuomarina oli muuten ulkomuototuomari Perttu Ståhlberg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti