torstai 4. kesäkuuta 2015

Maksalaatikkokakkupäivä


Tytöt näyttää yllättävän saman näkösiltä märkinä
 Tänään ollaan vietetty rakkaan riiviökoiran 4-vuotissyntymäpäivää. Emäntä melkein unohti synttärit, mutta onneksi apu oli lähellä. Kurvattiin Milan kanssa lähikauppaan kakkutarvikeostoksille. Kauppareissun jälkeen pikku-emäntä nukahtikin sopivasti, niin mulle jäi aikaa pestä ja föönätä koirat.

Luna näyttää aika kärsivältä :D
Pandan mielestä synttäripesu oli ihan jees
Pesun ja föönauksen jälkeen tassut ja korvat siistittiin vielä ja kynnet leikattiin. Sitten napattiin vielä poseerauskuvat 4-vuotiaasta neidistä. Oon varmaan sanonu tän aikasemminkin, mutta mun mielestä tää vaan kaunistuu vanhetessaan. Ehkä siitä tulee joskus vetskuikäsenä vielä valio hyvällä tuurilla :D
Lunastakin piti tietenkin napata samalla kuva.
Rouva Karvapallo
Kun puunaus- ja kuvausvaiheet oli suoritettu päästiin viimein kakun kimppuun:


Menneistä jutuista vielä pikapäivityksenä sen verran, että pari viikkoa sitten käytiin Monan, Pablon, Milan ja Pandan kanssa Jäkessä mätsärissä. Pablo oli ekassa mätsärissään x-rodun kolmas ja Panda sai (jäätävässä kaatosateessa) punaisen nauhan. (Pablosta mätsärikuvia (ja muitakin) löytyy pikkuseropin omasta kansiosta.)

Toiset seuran möllikisatkin käytiin viime viikolla vetämässä ja Pandalle taas kaksi nollarataa :) Vauhtikin oli selvästi parantunut toissa viikosta.

Tällä viikolla ollaan menossa Lunan kanssa lauantaina hyppykisaamaan Tuusulaan ja Pandan kanssa sunnuntaina ryhmänäyttelyyn Mynämäelle. Niistä lisää sitten viikonlopun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti