maanantai 18. toukokuuta 2015

Panda mätsärissä ja möllikisoissa

Pandan kanssa päästiin starttaa kesän harrastuskausi nyt kunnolla, kun sen juoksut viimein loppuivat. Sunnuntaina (eli eilen) lähdettiin Hyvinkäälle asti mätsäriin. Matkaa tuli aika paljon, mutta kiva käydä välillä jossain vähän syrjemmässä treenaamassa. Helsingin ympäristössä tuntuu aina olevan kamalasti koiria kisassa, ja päivät venyy pitkiksi. Tässä mätsärissä oli 16 pientä aikuista, mikä oli mukavan vähän.

Panda käyttäyty nätisti mätsärialueella, ja otti rennosti vuoroa odotellessa. Se selvästi nautti, kun sai kaiken huomion itselleen kerrankin. Kehässäkin meni paljon paremmin kuin odotin. Se malttoi seisoa ja kävellä nätisti, eikä rähjännyt kilpakumppanille ollenkaan. Tuomarikin sai kopeloida läpi. Punainen nauha saatiin kiitokseksi varmasta suorituksesta.

Punaisten kehässä ei sitten enää kiinnostanut pönötys, ja kävellessäkin nenä tahtoi vähän pudota maahan nuuskuttelemaan. Ihan nätisti se kuitenkin oli siihen nähden, että viimeiksi ollaan oltu syyskuussa mätsärissä. Sijoituksista oli tällä kertaa kuitenkaan turha haaveilla. Oon kyllä tosi ilonen, jos Panda malttaisi mennä kesän virallisissakin näin nätisti.
Hankala ottaa pönötyskuvaa kun on yksin liikenteessä :D
Illalla koirat pääsi vielä pitkälle metsälenkille vapaana juoksemaan. Vapaana ulkoilu on viime aikoina ollut harvinaista herkkua, kun vaunujen kanssa on aika hankala päästä minnekään järkevään ulkoilutuspaikkaan. Onneksi välillä isäntäkin on kotona vauvan kanssa, niin neidit pääsee irrottelemaan edes joskus.

Panda
keppihulluus iski jälleen kerran
Tänään taas käytiin seuran epiksissä vetämässä kaksi mölliratastarttia. Panda on juoksujen juuri loputtua yleensä vähän vaisu, ja niin oli nytkin. Se teki molemmat radat tasaisen varmasti, mutta melkoisen hitaasti. Lähdöt meni tosi hienosti (ei varastamisesta tietoakaan) ja radatkin virheettömästi ihanneajan sisään. Ekalta radalta siis nolla ajalla 41,65s (-8,35s) ja tokalta nolla ajalla 39,28s (-10,72s). Nää riitti sijoihin 14. ja 15. (startteja oli yhteensä 35). Tosi tyytyväinen oon kuitenkin varmoihin suorituksiin. Ei meillä hitailla koirakoilla oo mahiksia oikein palkinnoille näin helpoilla radoilla, mutta nolla on kuitenkin aina nolla :) Uusia epiksiä on jo suunnitteilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti