lauantai 6. kesäkuuta 2015

Eka voitto!

Eli kuten jo otsikkokin kertoo, tänään käytiin nappaa ensimmäinen voitto agilitykisoissa. Kisat oli Tuusulassa ja ne järjesti JAU. Luna osallistui pelkästään hyppyradalle, koska keinu on tosiaan vielä remonttivaiheessa.

Meille tuli pikkasen kiire kerkee paikalle. Kello 11 piti olla viimeistään ilmottautumassa, ja mä kerkesin siihen 10.58. Eilen hommattiin Milalle uudet matkarattaat, että mun on helpompi ottaa sitä mukaan koirajuttuihin ja reissuihin muutenkin. No uudet matkarattaat päätti, että eivät varmasti mee kasaan, ja saatiin purkaa puol autoa, että mahuttiin kaikki kyytiin. Siitä siis tämä pieni lähdön viivästyminen. Onneksi oli lähellä kisat kuitenkin (ja rattaatki saatiin toimii, kun käytiin kotimatkalla kaupassa valittamassa).

Rata oli mun mielestä helpon oloinen, ja vähän jo kerkesin toivoo, että tuliskohan se eka luva nyt. Sitä en osannu ottaa huomioon, että Luna ei oo kisannut ennen tollasella ulkokentällä, missä yleisön erottaa radasta vaan ohut kehänauha. Lunahan lähti sitten radalta pariinkin kertaan kuikuilemaan reunassa ollutta yleisöä. En tiiä ettikö se Mikkoa ja Milaa, vai oliko siellä jotain muuta mielenkiintosta. Onneksi saatiin pakka kuitenkin pidettyä kasassa jotenkin. Ohjaaja sai vähän improvisoida ohjauksen kanssa, mutta onneksi hitaan koiran kanssa se vielä onnistuu. Mä oisin voinu antaa myös Lunalle enemmän luottoa kepeillä. Tuntuu että jännitin niitä ihan liikaa ja häsläsin jotain omaa niiden kanssa. No puhtaasti ne päästiin kuitenkin läpi. Virheettömästi maaliin ja heti kuikuilua kellon suuntaan, riittikö se? No ei se vielä riittänyt, mutta onneksi heti tiistaina päästään kokeilee uudestaan.

Kehän reunalta löydettiin myös eräs aussin ohjaaja, joka kertoi että hänellä on kolmosissa kisaava japsi myös mukana, mutta koira oli kisatauolla. Tää japsi (oisko ollut Remus) oli aikoinaan mitattu mediksi, mutta nyt emäntä kävi huvin vuoksi mittauttamassa, ja nyt saatiin alle 35cm. Eli seuraaksi 2 muutakin tuomaria vielä mittaa tän tapauksen. Toivotaan, että saisivat siirron mineihin.
Ihmetyksen aihe: toinen agilityä harrastava japsi :D
Aattelin että meillä oli hyvät mahikset palkinnoille, koska kilpailijoita oli vähän (alle 10) ja nollia ei juurikaan näkynyt. Yllätyin silti aika paljon, kun saatiinkin meidän eka voitto kotiin :) Eipä enää harmittanu niin paljoa toi yliaikaisuus.

Lunan ilme: joko näitä voi ottaa?
Säädetään jotain omaa
Palkintosaalis
Mila omi tän ankan. Toivottavasti se kyllästyy siihen, niin voidaan kokeilla sitä treeneissä pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti