sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Jyväskylä KV

Viikonloppu starttasi käyntiin jo perjantaina, heti töiden jälkeen. Ensiksi ajettiin Pandan kanssa Tampereen Hervantaan tapaamaan Timiä ja Neaa. Käytiin huiskujen kanssa yhteislenkillä. Koirat menivät nätisti vapaana, eivätkä lähteneet seikkaileemaan liian kauaksi. Panda ei tällä kertaa myöskään enää kokenut tarpeelliseksi komennella Timiä ollenkaan, ja olinkin ylpeä sen nätistä käytöksestä toista koiraa kohtaan. Enimmäkseen koirat esittivät kylmän väliinpitämättömiä toisiaan kohtaan. Meidän oli tarkoitus ottaa myös kuvia, mutta valitettavasti neljän aikaan oli jo tosi hämärää, eikä kuvista tullut julkaisukelpoisia.

Lenkin jälkeen meidät kutsuttiin vielä Nean luokse kahville :) Kahvin jälkeen saatiinkin otettua parivaljakosta pikkasen parempia kaverikuvia. Laitan tähän niistä muutaman.

Hassut ilmeet :D

Söpöt ilmeet
Nean luota lähdettiin sitten jatkamaan matkaa Christinen luokse, missä Jalo-koira jo kovasti odotti Pandaa kylään. Käytettiin koirat iltalenkillä, ja mä pesin ja puunasin vielä Pandan näyttelykuntoon. Sitten mentiinkin jo nukkumaan, koska herätyskello oli soimassa 6.00 aamulla.
Puunattu Panda
Jyväskylä here we come!
Matka sujui onneksi hyvin, ja pian päästiinkin tutustumaan Jyväskylän Paviljonkiin ekaa kertaa. Näyttelypaikkana se oli kyllä kiva, mutta mun suuntavaistolla sinne eksyi helposti mm. vessaa etsiessä.

Japsit olivat ekana kehässä, ja kehän laidalla oli yheksän aikaan jo paljon tuttuja. Panda istui mun sylissä sen aikaa kehän laidalla, kun uroksia arvosteltiin. Se katsoi tosi tarkkaavaisesti ukkohuiskujen arvostelua.
Treenataan ennen kehää
Pandan luokassa oli tänään 4 koiraa. Panda esiintyi varsinkin malliikkaasti. Tuntui, että tuomari katsoi Pandaa kaikkein pisimpään, ja tuli vielä minulta kysymään Pandan kirsusta, että onko se iän kanssa vaalentunut. Harmiteltiin sitten yhdessä sitä pinkkiä nenää :D Tuomari (Paavo Mattila) oli kyllä tosi mukava, ja sanoi vielä, että tänään hänen täytyy antaa pigmentin takia EH, mutta koirassa on paljon hyvääkin. Se kyllä lämmitti mieltä, eikä jäänyt tuo arvosanakaan harmittamaan. Arvostelukin oli tällä kertaa varsin koiran näköinen.

Hyvin rakentunut narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Hyvänmallinen pää. Kirsun pigmentin pitäisi olla tummempi. Kauniit korvat. Erinomainen kaula. Sopusuhtainen runko. Hyvät raajat. Turkki ei aivan parhaimmillaan. Kaunis häntä. Liikkuu kohtuullisen hyvin. Miellyttävä käytös.
AVO EH4

Tottunut poseeraaja
Hurja takapotku :D
Liikkeistä tuomari sanoi vielä suullisesti, että niissä oli hieman liikaa tapapotkua, ja se ei kuulemma kovin paha asia kuitenkaan ole. Luokkakilpailussa Panda innostui hieman haukkumaan kilpakumppaneille, mutta muuten esiintyminen meni ihan hienosti.
Minne me mamma mennään? 
Japsien jälkeen vuorossa olivat kaanaakoirat, ja Panda pääsi lepäämään. Tällä kertaa Jalo oli PU1 ja VSP :) Lisäksi Jalo osallistui kasvattajaryhmään, joka sai KP:n ja oli ROP-kasvattajaryhmä, eli tosi hienosti meni.
Jalo ekana kasvattajaryhmässä
Rotukehien arvostelujen jälkeen meillä oli vielä mukavasti aikaa kierrellä ja shoppailla. Ostettiin mm. hammastikkuja, herkkuja ja kaikille koirille vilkkuvalot, mitkä voi laittaa pantaan tai hihnaan kiinni. Jalolle valkoinen, Pandalle vaaleenpunanen ja Lunalle pinkki.
Tässä ootellaan isoja kehiä
Isoissa kehissä kaanaankoira Nuka valittiin 11 parhaan joukkoon, mutta kasvattajaryhmää ei tällä kertaa poimittu jatkoon. Myöskään japseja ei tällä kertaa valikoitu jatkoon ollenkaan. Joskus viiden jälkeen näyttely oli viimein ohi, ja lähdettiin taas kohti Tamperetta. Perillä koiria väsytti pitkä päivä jo kovasti.
Kun päästiin Chrisun luokse Tampereella, niin uni tuli heti molemmille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti