lauantai 14. syyskuuta 2013

Alkusyksyn kuulumisia

Yhtenä aamuna oli kovin sumuista
Viime viikonloppuna oli Vantaan koiranäyttely, jossa kävin itsekseni piipahtamassa. Vähän jäi harmittamaan, etten saanut itteeni ajoissa liikkeelle, joten japsikehä jäi näkemättä. Onneksi paikalle saavuttuani löysin vielä tuttuja japsi-ihmisiä kehän laidalta. Otin pikkasen kuvia Saarnion-kasvattajaryhmästä. joka treenasi ahkerasti BIS-kasvattajakehää varten, sekä muotokuvia Kertusta (Bella Godivas Deidamia) ja Snapsi-parsonista.
Saarnion-kasvattajaryhmä
Snapsi
Kerttu

Jäin vielä kattomaan isot kehät. ROP-japsi Mandi (Ejimechan) sijoittui hienosti pystykorvaryhmän neljänneksi. Kerttu ja Saarniolaiset jäivät tuomareilta huomaamatta.
Mandi
Illalla lähdettiin vielä koirametsään lenkille. Meidän seuraksi sinne saapuivat Anitan koirat Martti ja Sulo. Nelikko tuli hyvin toimeen keskenään, ainoo vaan koirametsässä oli todella synkkää ja mutaista, mikä ei kauheesti houkuttanut meitä omistajia lenkkeilemään. Semmonen tunnin lenkki saatiin kuitenkin tehtyä.
Panda, Sulo sujahtelee taustalla :D
Ihanaa mutaa...
Tänään taas oli täällä Keravalla mätsäri. Otin Pandan mukaan ja me käveltiin mätsäripaikalle, kun kerrankin oli lyhyt matka :D Panda meni aika nätisti, ja se valittiin sinisten kehässä 6:n parhaan joukkoon. Sijoituista ei kuitenkaan tänään tullut. Mätsärituomari kehui, että Pandalla on erinomaiset mittasuhteet. Hän huomasi myös Pandan hammaspuutoksen (siltä puuttuu siis yksi välihammas), jota ei ole yksikään virallinen tuomari vielä huomannut (tai ainakaan maininnut asiasta) :D

Kehän laidalta pongattiin myös "Noppa"-niminen 6-vuotias uros japaninpystykorva, joka oli tullut harjoittelemaan hampaiden kattomista uuden omistajansa kanssa. Hampaiden kattominen onnistui onneksi hyvin. Noppa on Fuji-San-Kennelistä, mutta virallinen nimi ei kyllä nyt jäänyt mieleen. Toivottavasti nähdään herra tulevaisuudessa vielä virallisissakin kehissä :)
Noppa
Koiraharrastussyksy näyttää melko täydeltä, jos tota meidän tapahtumakalenteri kattoo... Koitetaan kaiken kiireen keskellä myös ottaa rauhallisesti, ja valmistautua Lunan (mahdollisesti) tuleviin pentuihin. Ilmotin muuten viime viikolla Lunan myös jalostustarkastukseen, joka on jo kahden viikon päästä. Vähän jännittää, että haukutaanko se nyt ihan pystyyn siellä :D
Pandalla tuli postissa tämmönen hieno agilitypanta :)

Syksyinen poseerauskuva vielä loppuun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti