maanantai 26. elokuuta 2013

Elokuun japsilenkkeilyä

Näyttelykausi alkaa pikkuhiljaa hiljenemään, vaikka monta kisaa onkin vielä syksyn mittaan edessäpäin. Tämä taas tarkoittaa sitä, että saadaan japsilenkkiporukka taas kokoontumaan hieman useammin, kuin kesäaikaan. Syksyn ensimmäinen lenkki (vai voiko sanoa vielä "syksy", kun aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja lämpöäkin oli yli 20 astetta?) lenkkeiltiin tutuissa maisemissa Espoon Tremanskärrin luontopolulla.
Luna ja Panda johtamassa joukkoa
Tällä kertaa mukana oli mun omien tyttöjen lisäksi kaimakoira Luna, pikku-Ella, Eddie, Martin uusi "pikkuveikka" Sulo ja ihan uusi koirakko: Salla ja Mitzu, jotka olivat muuttaneet juuri edellisenä päivänä Helsinkiin. Kivaa saada uusia aktiivisia lenkkeillijöitä mukaan porukkaan.
Mitzu oli vähän väsynyt muuton ja japsilenkin jäljiltä
Lenkki meni mukavasti kauniissa säässä, ja uudet pikkuiset japsitkin pärjäsivät hienosti isossa porukassa. Pandakin oli tällä kertaa suht nätisti muita tyttöjä kohtaan, kun huomasi, ettei saanut ketään suuttumaan, härkkimisestä huolimatta.
Pikku-Sulo ja Pikku-Ella viihtyivät hyvin yhdessä
Saatiin heti sovittua uusi lenkki, eli seuraavan kerran lenkkeillään sunnuntaina 8.9 Vantaan näyttelyn jälkeen Helsingin koirametsässä. Toivottavasti saadaan taas iso joukko huiskuja mukaan.
Luna johtamassa kerjäysoperaatiota
Meidän tulevista suunnitelmista vielä sen verran, että tänä viikon sunnuntaina ollaan menossa Tiian, Lunan ja Ellan kanssa Hakunilaan mätsäriin. Sitten siitä viikon päästä onkin jo Vantaan näyttely, jonne minä meen kannustamaan ja kuvaamaan huiskuja, sekä leikittämään pikku-Ellaa sillä aikaa, kun Tiia ja Luna tekee näyttelyjuttuja. Näyttelyn jälkeen on tosiaaan sitten vielä se Koirametsälenkki.

Syksyn näyttelykalenteri näyttää nyt tältä:
05/10 Hämeenlinna RN - Panda
26/10 Lahti KV - Luna & Panda
16/11 Jyväskylä KV - Luna *
14/12 Pohj. Voittaja - Panda *

*Näihin ei olla vielä ilmottauduttu, mutta suurella todennäköisyydellä ollaan kuitenkin menossa.

Lisäksi syyskuussa olisi Lahdessa jalostustarkastus, johon mennään luultavasti Lunan kanssa. Sillä alkoi muuten nyt karvanlähtö, joka yleensä tietää sitä, että juoksujen alkuun on n.1,5kk aikaa. Eli astutusajankohta olisi näillä näkymin jo lokakuun loppupuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti