torstai 25. heinäkuuta 2013

Panda kävi mätsärissä

Lähettiin eilen Pandan kanssa harjottelemaan mätsäriin Helsingin vinttikoirakeskukseen. Käytiin matkalla hakemassa Tiia ja Luna (Dreambears Dazzling Diamond) kyytiin. Perillä havaittiin kolmaskin huisku ilmottaumisjonossa. Kyseessä oli Hämeenlinnan näyttelystä tuttu Jedi (Noblewhite Taiki Kiyoshi).

Täällä mä oon!
Pieniä aikuisia oli suht paljon ilmottaunut mukaan, suunnilleen 50 koiraa. Kehän laidalla sai siis odotella melko kauan. Panda oli taas ihan mahottomalla tuulella, se ei sietänyt yhtään Lunaa. Tytöt meinas ottaa ihan kunnolla yhteen pariin otteeseen. En tiiä, että johtuuko tää nyt siitä juoksujen lähestymisestä. Harmittaa, että taas on menty tähän, kun alkukesästä tytöt tuli jo tosi hyvin toimeen. Pitää varmaan oottaa, että ne juoksut menee ja kattoo sitten uusiksi, että miten sujuu.

No kehässä Panda otti vanhan tutun höyryveturi-vaihteen silmään. Eli näyttelyhihnassa piti kiskoo mahdollisimman raivolla eteenpäin. Pöydällä tuomari sai tutkia onneksi kunnolla ja, kun tuomari pyysi seisottamaan Pandan vielä lopuksi vapaasti, niin tyttö seisoi kuin suolapatsas. Tuomari sanoinkin, että no TÄN sen osaa. Eli vielä pitäs vaan saada malttia siihen hihnassa tepasteluun (silloin kun kehässä on muitakin koiria). Pandalle siis sininen nauha.
Höryveturina eteenpäin (kuva: Henna Lavikainen)
3 jalkaa neljästä malttaa poseeraa (kuva: Henna Lavikainen)
Vapaasti seisominen onnistui (kuva: Henna Lavikainen)
Sininen tällä kertaa
Tiian Luna sai myös sinisen nauhan, vaikka esiintyikin paljon kauniimmin kuin Panda. Jedi taas sai ainoana japseista punaisen nauhan. Sinisten kehässä sitten taas Luna poimittiin 8:n parhaan joukkoon, mutta tällä kertaa ei tullut sijoitusta. Jedi taas esiintyi erittäin mallikelpoisesti, mutta tää jäi ilmeisesti kovatasoisessa punasten ryhmässä tuomarilta huomaamatta.
Jedin hienot liikkeet
Luna ja Tiia kehässä
Kiva ilta vietettiin taas japsiporukassa :) Kiitos kaikille vielä seurasta. Loput kuvat voi kurkata täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti