tiistai 4. kesäkuuta 2013

Panda 2vee

Posket lommollaan pitää ahmia
Välillä vähän iloisempia kuulumisia. Meidän pikkuriiviö täyttää siis tänään 2 vuotta. Käytöskin alkaa nykyään olla jo melkein aikuiselle koiralle sopivaa, eli ikäkin alkaa näkyä neidin touhuissa jo. Synttäripäivään kuului agilitytreenit ja tietenkin kakun syöntiä. Kakku oli tällä kertaa lihamakaronilaatikko. En uskaltanut ostaa maksalaatikkoa, koska siinä oli rusinoita (enkä oo ihan varma, että saako koirat syyä rusinoita).


Mitään lahjoja ei tullut hommattua Pandalle. Lunasta on ollut niin kova huoli, että meinas unohtua koko synttärit. Noilla kyllä muutenkin on niin hirvee kasa leluja, että yritän olla ostamatta enempää. Tosi vähän ne niillä muutenkaan leikkii. Ruokaa ne kuitenkin arvostaa enemmän kuin leluja.

Lunan vointi on ollut tänään ihan hyvä. On se minusta vielä kyllä rauhallisempi kuin normaalisti. Oli kauheen surullista jättää se tänään kotiin, kun lähdettiin treeneihin. Se oli ihan varma, että pääsisi mukaan. Siellä se sitten olkkarin ikkunassa tuijotti, kun käveltiin Pandan kanssa autolle.

Iltalenkillä käytiin Ollilanlammella kattomassa sorsia. Luna kahlaili lammessa pikkasen. En viittinyt heittää sille keppejä, ettei se rasita itteään liikaa. Nappasin samalla Pandasta synttäriposeerauskuvia. Niistä tuli tollasia tosi epämuodollisia :D Mutta samapa se.
Panda 2-vee
Toipilas-Luna vilvoittelee
Ainii, Mikko oli nähnyt aamulenkillä käärmeen! Nyt niitäkin saa pelätä. Äsken lenkillä Panda huomas jonkun rapistelemassa mustikkapensaassa ja kerkesin jo säikähtää, että nyt sieltä hyökkää kyy. Onneksi se olikin voin pieni päästäinen. Päästäinen pääsi karkuun hurjaa saalistajaa, vaikka Panda sitä koittikin kovasti napata.
Piti maistaa, että joko ne mustikat on kypsiä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti