keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Luna 3-vee

Meidän ihana prinsessa, Luna täyttää tänään 3 vuotta. Tähän pitää tietenkin kertoa, että muistan sen kuin eilisen kun haettiin semmonen pikkunen jääkarhunpentu kotiin Valkeakoskelta. Se istu nätisti mun sylissä pitkän aikaan, kun kirjotettiin Mirjan kanssa papereita. Luna koitti nappailla mun hiuksia sen suuhun ja mutustaa niitä. Nyt toi on jo iso turjake. Kauhee karvakasa ja (yleensä) niin aikuismaisesti käyttäytyvä lady. Luna on kyllä ollut täydellinen eka koira. Helppo, kiltti ja terve.
Luna 7vk
Nam nam
Tänään Luna sai kakkua synttäreiden kunniaksi. "Kakku" oli maksalaatikko, jossa oli tonnikalatikkuja kynttilöinä ja koirankeksejä koristeena. Tytöt ahmi sen sulassa sovussa suihinsa. Muruakaan ei jäänyt. Synttärilahjaksi Luna sai ison yksisarvispehmon. Sen ylivoimaisia suosikkeja ovat kaikki isot pehmolelut, joiden kanssa voi painia.

Lunasta vielä sen verran, että sillä on nyt menossa näyttelytauko karvanlähdön takia. Oon yleensä yrittänyt pitää 2kk taukoa näyttelyistä karvanlähdön aikaan. Toukokuun alussa tauko päättyy Tampereen näyttelyyn. Kovasti tietenkin yritetään napata sitä kolmatta sertiä, mutta noissa KV-näyttelyissä on aina niin kova taso, että voi olla että saadaan vielä jonkin verran kierrellä ennen valioitumista. Lisäksi Luna on nyt ilmotettu erkkariin ja luultavasti mennään erkkariviikonloppuna vielä Lahteenkin kokeilemaan onneamme.
Panda yritää napata synttärilahjalelua

 En nyt laittanut Lunasta mitään poseerauskuvaa synttäreiden kunniaksi, koska se ei tosiaan ole parhaaassa turkissaan ja lisäksi se alkaa kaipaamaan jo pikkuhiljaa pesua näiden kurakelien takia. Poseerataan sitten taas, kun näyttelykausi alkaa :)

Agilityssä Luna alkaa pikkuhiljaa voittamaan talvella alkanutta kontaktiesteiden pelkoa. Parina viime kertana ollaan päästy pitkästä aikaan menemään A-este ja puomi radan osana! Huima parannus siihen verrattuna, että yhessä vaiheessa se ei suostunut laskemaan edes tassuaan näiden esteiden päälle. Muitakin positiivisiä yllätyksiä on tullut ja "jäätyily" radalla on myös vähentynyt huomattavasti.
Ihana yksisarvinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti