tiistai 4. syyskuuta 2012

Loppuvuoden näyttelysuunnitelmia

No nyt oon saanut suunniteltua loppuvuoden näyttelyt. Panda on ilmotettu kahteen näyttelyyn: ens viikon viikonloppuna mennään Hyvinkäälle ryhmänäyttelyyn. Menin ilmottamaan Pandan tänne joskus kesällä, enkä oikein tajunnut ottaa huomioon karvanlähtöä. Lisäksi meiltä vaihtui tuomari. En tiiä sitten onko tämä tuomarin vaihdos hyvä vai huono asia. Luultavasti saadaan EH kuitenkin turkin puuttumisen takia. Eka aattelin peruuttaa koko ilmottautumisen tuomarimuutoksesta johtuen, mutta mennään joka tapauksessa Christinen ja Jalon kanssa paikalle, niin miksen sitten samantien ottaisi koiraakin mukaan? Jalo on muutenkin ainoa kaanaankoira ja päivästä voi tulla pitkä, jos jäädään ryhmäkehiä odottelemaan. Kivempi sitten kun on oma karvakerä matkassa mukana.

Lokakuussa on vuorossa Tuuloksen ryhmänäyttely. Mietin tosi pitkään, että onko karvatonta koiraa mitään järkeä ilmottaa yhtään minnekään. Muutenkin tuntuu, että Panda on aika samanlaista tyyppiä kuin Luna. Siis sellaista hitaasti kehittyvää. Luulen, että sekin alkaa vasta 2-3-vuoden iässä menestymään paremmin (mutta sen näkee sitten tietenkin vasta). No tuomarina on Riitta Lahtovaara, joka tykkäsi Pandasta kovasti Pandan ekassa virallisessa näyttelyssä Tampereella, joten en voinut vastustaa kiusausta mennä kokeilemaan samalle tuomarille uudestaan :D Meiän tuurilla tulee kuitenkin tuomarimuutos... Olisko viides kerta tänä vuonna, jos näin kävis?

Näiden kahden näyttelyn jälkeen Panda jää luultavasti näyttelyvapaalle odottamaan, että kesällä päästään avoimeen luokkaan :)

Lunan kanssa odotellaan kovasti karvanlähtöä. Yleensä se on alkanut syyskuun puolenvälin tienoilla. Pari kuukautta pidetään taukoa, että turkki kerkeää kasvaa. Tänä vuonna ei sitten keretäkään enää kuin Voittaja-näyttelyyn joulukuussa. Christine sai mut houkuteltua mukaan tänne :D Sertin metsästyksen kannalta jotkut pikkunäyttelyt ois nyt tietenkin järkevämpiä, mutta mennään nyt tännekin sitten kattomaan, että mitä mieltä siellä ollaan Lunasta. Ens keväänä/kesänä tavoitteena sitten se vika serti ja muotovalion arvo :)

Kuva: Minna Nurmela

1 kommentti:

  1. Teillä on kyllä mennyt huippuhienosti näyttelyissä! Sitä valionarvoa odotellessa... ;)
    Voittajassa varmaankin taas nähdään. :)

    VastaaPoista