tiistai 6. maaliskuuta 2018

Mökillä on mukavaa

Meillä oli viime viikolla talviloma, ja oltiin vuokrattu mökki pitkäksi viikonlopuksi. Koirat pääsivät mukaan matkaan, ja ottivat kaiken ilon irti lomailusta.
Luna leikattiin helmikuun alussa, ja on nyt toipunut siitä jo tosi hyvin. Sen jälkeen kun Pandalla todettiin viime keväänä alkava kohtutulehdus leikkauksen yhteydessä, oon halunnut hoitaa Lunan steriloinnin mahdollisimman pian pois alta. Nyt sitten hampaat alkoivat olla taas hammaskiven puhdistuksen tarpeessa, niin ajattelin että hoidetaan leikkaus samalla nukutuksella. Onneksi hoidettiin, Lunalla todettin leikkauksen aikana kohtutulehdus. En tajuu miten voi olla yhtäaikaa näin hyvä ja huono tuuri. Jos mulle tulee vielä näiden koirien jälkeen narttuja, niin oon varmaan ihan vainoharhainen märkäkohdun suhteen. En kyllä ollut huomannut nytkään mitään oireita. 

 
Näyttääkö muidenkin koirien leikit näin "normaaleilta" :D
 Pandan kanssa käytiin seuran kisoissa kisaamassa hyppyrata toissa viikonloppuna. Kepeiltä tuli sisäänmenossa kielto, ja yksi väli jouduttiin uusimaan, mutta tosi kiva fiilis jäi radasta, ja kisaamisesta yleensä. Koira kulki hyvin, ja innokkaasti. Panda jopa "röhisi" mennessää, mistä tietää, että se on tosi innoissaan jostain. Vauhti oli hyväää, ja keppisählästä huolimatta vain alle sekunti yliaikaa.

Luna päätti pudotta pohjavillan leikkauksen jälkeen, joten edustaa nyt takki päällä näissä kuvissa.


Panda karvapalleroinen <3


Kokeiltiin Pandan kanssa koirahiihtoa. Hienosti jakso pikkukoira vetää mua eteenpäin, ja muutenkin tekniikka oli heti hallussa. Pitää ehdottomasti käydä toisenkin kerran kokeilemassa.

Kokeiltiin myös koirapulkkamäkeä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti