lauantai 3. helmikuuta 2018

Kirkkonummen kisat 3.2.18

Tänään käytiin kisaamaassa Lunan kanssa Kirkkonummella 3 starttia. Otin vähän riskillä myös agilityradat, koska mulla oli 3 lahjakorttia näiden kisaradoille, ja aattelin et menee nyt sit samalla vaivalla kaikki. Lisäksi aattelin et kiva käydä nyt kunnolla kisaamaassa, ennen kun jäädään Lunan ens viikkosen sterkkauksen takia pariksi kuukaudeksi tauolle kisoista. Tällein kerroin radoista meiän treeniporukan ryhmässä:

Tänään Käytiin Lunan kanssa juoksemassa 3 rataa Kirkkonummella. Mulla ei oo videoita näistä, mut koitan analysoida vähän mikä meni pieleen, ja mikä meni hyvin.
Eka agilityrata oli aika kamala. Mulla oli itellä aika heikko olo vielä ton influenssan jäljiltä, ja jälkikäteen tajusin et ohjasin Lunaa ihan liian vaisusti. Keinu oli heti alussa radalla, ja Luna ei nyt meinannut milään suostua tekemään sitä. Varmaan 30s odottelin sitä sieltä alas, mut päätin et en anna periks, ja tulihan se sit sieltä viimein  Kepeille mentäessä meni tarkistamaan keppien numerokyltin (joka oli ehkä 5m:n päässä keppien sisäänmenosta). Ei oo ikinä tehnyt mitään tollasta. Kontaktien alastulot meni hyvin, mutta keinun lisäksi myös puomi selvästi jännitti. Jossain välissä ohitettiin vielä joku este, ja siitä virallisesti hylky, mut veikkaan kyl että aikaakin meni niin paljon, että joku maksimiaika ois varmaan tullut tältä radalta vastaan, vaikka ei ois hyllytetty muuten.
Mentiin tekee toinenkin agilityrata, vaikka vähän harmitti jo valmiiksi se keinu. Tää toka meni onneksi jo paremmin. Kepit meni virheettä (jee!), samoin kuin kaikki kontaktit, mutta keinu jännitti taas, ja siinä palo tällä kertaa ehkä 15s. Lopputulos yliaikanolla, ja just se 15s yliaikaa. Tällä tuloksella oltiin neljänsiä.
Hypärille lähettiin sit sillä asenteella, et nyt perkele tehään se nolla. No sehän oli nolla tokavikalle esteelle asti! 😭 Loppusuoralla oli rengas ja hyppy, ja Luna tuli sen renkaan siitä sivusta läpi. Eka kerta kun meinasin kiroilla agilityradalla, saatto tulla jo "voi p...!" 😂 No aattelin, et ei voi mitään, korjataan se sit ja otetaan vitonen. Ei ollukaan niin helppoo. Yritin korjaa ensin 3 kertaa, meni aina sieltä välistä. Sit se hermostu ja jäi haukkumaan mulle sinne renkaan toiselle puolelle. Sitku sain sen vielä neljännen kerran yrittää (ja taas meni väärin), niin sen jälkeen se päätti että toi emäntä on ihan tollo kun tonne jäi hengailee, ja lähti kaveeraamaan ratatyöntekijän kanssa. Yleisöllä ainakin oli hauskaa 🙄😅 Viidennellä kerralla sain sen menee renkaan oikein, ja saatiin tsemppiaplodit yleisöltä.


Mä en oo varma, mut musta tuntuu, et toi et keinu (ja puomi) jännitys johtu siitä, että oli uusi kisapaikka, missä ei oo ennen käyty. Esim. oman seuran kisoissa tekee jo kivasti keinua, mut usein uusissa halleissa on jännittänyt. Ei varmaan auta, kun käydä tekee sitä keinuu erilaisissa paikoissa. Harmi, et talvella on niin vähän epiksiä missä pääsis treenaa  Rengashässäkkäkin saatto johtuu siitä, että ei olla nyt treenattu tollasta tosi avonaista rengasta pitkään aikaan.

Sillä aikaa kun Luna on tauolla, aion keskittyä Pandan kanssa kisaamiseen. Luna taas on ilmoitettu ensimmäiseen ulkomaan näyttelyynsä keväällä. Rouva pääsee vetskuiän kunniaksi pienelle etelän matkalle huhtikuussa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti