tiistai 7. maaliskuuta 2017

Japsitapaamisia

Viime viikkoina ollaan kunnostauduttu pk-seudun japsien kanssa ja järjestetty kaksi tapaamista.

18.2 Emma järjesti meille koirauimalatapaamisen Petbrossilla Nurmijärvellä. Mukaan pääsi 10 huiskua omistajineen. Meillä oli mukana niin ensikertalaisia kuin kokeneita uimareitakin. Luna ja Panda oli tokaa kertaa koirauimalassa uimassa. Panda ei innostunut uimisesta ollenkaan, se ei osaa oikein rentoua altaassa, ja sen uimatyyli on ihan hukassa. Sovittiinkin sen kanssa, ettei sen enää tartte tulla mukaan uimaan. Luna taas oli tuttuun tapaansa oikea uimapeto. En laittanut sille edes pelastusliivejä, ja hyvin meni ilmankin :) Lunan kanssa mennään varmasti vielä uudestaankin kokeilemaan.
Onks jo meiän vuoro?
Kun kaikki japsit olivat uineet ja omistajat olivat kuivanneet ne, päästiin yläkertaan herkkujen ääreen. Emma oli järjestänyt meille kahvia ja omenapiirakkaa, ja me kaikki tuotiin vielä nyyttärimeiningillä syömistä. Oli tosi hauska nähdä kaikkia, ja kattoa miten erilailla koirat reagoivat uimiseen. Toivottavasti käydään vielä toisenkin kerran porukalla uimassa.


Luna ja Panda pääs isoon altaaseen uimaan
Koko 10 japsin porukka
26.2 käytiin japsilenkillä Viikissä. Mukana oli 14 japsia, ja 18 omistajaa, En koita nyt ees yrittää nimetä kaikkia japseja, kun oli niin monta mukana, Mutta oli kiva, että niin monta uuttakin koiraa omitajineen olivat päässeet mukaan. Panda kiusasi muita viime kerralla kun oltiin lenkillä, niin nyt se ei päässyt mukaan. Luna sen sijaan nautti selvästi lenkistä. ja löysi jopa leikkikaverin nuoresta Pandasta (meidän Pandan uroskaima).

Mun lempparikuva lenkiltä. Kivasti korustuu ison uroksen ja pienen nartun kontrasti (Lilla ja Panda?)

Tohinaa oli

Tiian Ella leikkimässä poikien kanssa

Meidän Luna noutaa lumipalloja


Osma ja Lilla

Yona
Sunnuntaina päästään taas Lunan kanssa kisaamaan agilityssä. Itellä on vähän semmonen olo, että saa nähä mitä tästä taas tulee, mutta ei se mitään :D Mennään yrittämään. Lauantaina taas oon töissä kolmosluokan kisoissa.

Lisäksi mun pitäis varata tytöille uusinta silmä- ja polvitarkkiaika, mutta jotenkin kauheen vaikee päättää kenelle eläinlääkärille veisin ne. Kauheesti jännittää tuloksetkin. Varsinkin Pandan silmät, ettei sairaus vaan oo edennyt huonoon suuntaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti