tiistai 11. maaliskuuta 2014

Koirauimalassa

Eilen kokeiltiinkin pääkaupunkiseudun japsiporukan kanssa ihan uutta puuhaa, nimittäin koirauimalassa uimista. Mukaan oli ilmottautunut 9 koiraa (8 japsia ja 1 hollanninpaimenkoira) meiltä molemmat tytöt, Tiian Ella ja Luna, Virpin Milo ja Minja, Tiina & Eddie, sekä Mirkku Kidan ja Rallin kanssa.

Panda yrittää pelastautua
Ekassa porukassa ui Virpin koirat, sekä meidän Panda. Panda ei oo ikinä uinut. Se kammoksuu vettä, ja kahlaa korkeintaan niin, että sen mahakarvat kastuu. Nyt se joutui kuitenkin tosi toimiin, ja "pääsi" uimatädin kanssa (liivit päällä) polskimaan altaaseen. Aluksi se ui aika panikoiden, räpiköi vaan kamalasti etutassuilla. Myöhemmillä kierroksilla uimatekniikka hioutui jo pikkasen paremmaksi, ja Panda sai uida pieniä matkoja myös ilman uittajaa. Uinnin jälkeen se oli ihan väsynyt ja kauttaaltaan märkä.
Milo ui hienosti
Märkä Panda
Keskimmäisessä ryhmässä uimaan pääse Tiian Luna ja Ella, sekä Eddie-herra. Eddie vahti kovasti altaan reunalla, kun tytöt oli uimassa. Luna ja Ella taas innostuivat myös yhtäaikaa altaaseen.


Eddie rantavahtina
Viimeisenä vuorossa oli Lunan ryhmä, johon kuului Kida-japsi, ja Ralli-holsku. Luna ei onneksi isosta koirasta piitannut. Vähän piti vaan komennella, jos toinen tuli liian lähelle. Uiminen taas oli tosi kivaa. Lunahan rakastaa uida avovesissä, mutta tää oli eka kerta altaassa. Luna sai paljon kehuja sen hienosta uimatekniikasta, ja se oli myös ainoa koira, joka meni itse vapaaehtoisesti altaaseen :D Oli selvästi kiva päästä pitkän talven jälkeen viimein uimaan.

Lunasta video uimassa. Videon laatu on aika kamala. Hankala kannustaa koiraa, ja kuvata yhtäaikaa, mutta toivottavasti siitä saa jotain selvää silti :D Koitan lisätä Pandan uimavideon myöhemmin. Nyt tää ei suostu sitä lisäämään jostain syystä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti