tiistai 11. joulukuuta 2012

Japsien joukkotarkki

Eilen oli viimein se kauan suunniteltu joukkotarkkipäivä. Kaikki on varmaan kyllästyneet lukemaan mun onnettoman suunnistustaidon ja huonon navigaattorin aiheuttamista seikkailuista, joten tyydyn toteamaan lyhyesti, että matka oli aivan järkyttävä ja onneksi varasin 1,5h aikaa -.- Vaan mulle voi käydä näin! Olin tasan kello 18 Mevetin aulassa.

Koirat varmasti aisti mun suunnattoman tressitilan ja oli ihan vauhkona, kun päästiin paikalle. En kerro kamalan pitkästä noista tarkeista, koska ajattelin kirjoittaa meidän rotulehteen "Valkohuiskuun" jutun siitä.


Pakko sen verran sanoa, että käytävällinen "huumattuja" japseja nuokkumassa vierevieressä oli kyllä hieman huvittava näky. Ja meidän Panda sai 2 piikkiä, eikä siltikään meinannut taintua millään.

Sitten niihin tuloksiin: 
Luna:
silmät: ok
polvet: ok
lonkat: A*
kyynärät: 0*

Panda:
polvet: ok
lonkat: B*
kyynärät: 0*

* Menee vielä kennelliitoon ja voi muuttua siellä suuntaan jos toiseenkin. Eniten huolettaa Pandan lonkat, jotka kuulemma ovat joko B tai C. Toivotaan parasta.

En olisi kyllä uskaltanut toivoa näin hyviä tuloksia. Jännittää, että millasina ne sitten sieltä kennelliitosta palaavat. Pidetään peukkuja.

1 kommentti: