keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Uusi blogi ja kuulumisia

Päätin sitten tehdä koirille uuden blogin. Vanha alkoi tuntua liian tunkkaselta ja halusin uuden, johon saa kuvat paremmin esille. No nyt opetellaan sitten käyttämään tätä uutta :) Koitan saada vielä näyttelyarvostelut ja muut tiedot jonnekin tänne esille.

Ollaan isännän kanssa oltu koko kesäkuu lomalla ja koirien kanssa ollaan keretty puuhailla kauheesti kaikkea. Ihan pitkistä lenkeistä, uimiseen, agilityyn ja mökkeilyyn. Yhessä mätsärissäkin kävästiin Lunan kanssa.

Lunan agilityryhmä on heinäkuun lomalla ja se tarkottaa, että pitäs itsenäisesti koittaa treenailla. Taidan ottaa itseeni niskasta kiinni ja vetää lunan kanssa vielä tänään pujotteluharjotukset. Agilityssä ois tähtäimessä edistyä sen verran pitkälle, että päästäisiin kokeilemaan epävirallisia kisoja mölli-luokassa. Mitään paineita ei kyllä oteta.

Näyttelyrintamalle kuuluu sellasta, että enää 2,5 viikkoa Mäntsälän näyttelyyn, jonne ollaan Lunan kanssa menossa kahdeestaa. Panda kasvattaa turkkiaan vielä pari kuukautta. Erkkariin mennäänkin sitten taas molempien tyttöjen voimin. Tosin ilman minkään näkösiä menestyspaineita :) Enemmänkin hauskaa pitämään ja japseja ja japsi-ihmisiä moikkaamaan.

Laitan lopuksia vielä mökkikuvia viime viikonlopulta.
1 kommentti:

  1. Ihanan blogin olet huiskuille saanut aikaan! Erkkarissa nähdään! :)

    VastaaPoista