sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Mäntsälän näyttely

Tänään lähettiin siis Lunan kanssa kohti Mäntsälää ja tavoitteena oli ensimmäinen SA. Koiria ei oltu ilmoitettu paikalle montaa, 1 pentu, 3 urosta ja 3 narttua. Japsit olivat ihan viimeisinä kehässä ja Luna meni nartuista ensimmäisenä kehään. Tuomari arvosteli koiran läpi nopeasti ja sitten kuulutettiinkin jo: koira saa erinomaisen JA sertin arvoisen ja jatkaa paras narttu-kisaan :) Eli tulihan se tavoitteena ollut SA sieltä. Oon kyllä todella ylpeä meiän karvakerästä <3 Toiset paras narttu-kisassa olleet nartut olivatkin sitten jo valioita, eli serti oli siinä vaiheessa Lunalle jo taattu. Lopullinen sijoitus oli AVO ERI AVK1 SA PN2 ja SERT.

Kiitos paljon Nymannin Virpille Lunan jalkakarvojen siistimisestä ja monista hyvistä vinkeistä. Ihanaa, että paljon kehissä kiertäneet konkarit jakavat meille uusille tulokkaille näyttelytietouttaan, vaikka vastakkain kisataankin.

Luna ei noista pokaaleista ja ruusukkeista niin välitä, joten se sai sitten palkkioksi lelun ja possunkorvia.

Laitan vielä Lunan arvostelun tähän:


Kaikkien rotujen näyttely Mäntsälä 22.07-2012
AVO ERI AVK1 SA PN2 SERT
Bitch with nice expression. Good pigmentation. Nice neck, shoulders, topline & tailset. Not in really coat today, but that's ok, good movement behind & in front. Nice temperament. 
Tuomari: Monique van Brempt 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti