perjantai 20. heinäkuuta 2012

Heinäkuun japsilenkki

Keskiviikkona lähettiin Lunan kanssa kohti Helsinkiä ja Sahaajankadun kenttää. Tarkotuksena oli käydä harjottelemassa mätsärissä vielä kerran ennen sunnuntain H-hetkeä. Matka ei sujunut ihan mutkitta, navigaattori temppuili ja oli kamalan kuuma. Onneksi varattiin matkaan paljon aikaa ja päästiin perille hyvissä ajoin.

Paikan päällä törmättiin jopa neljään muuhun japsiin omistajineen. Mätsäriin olivat lähteneet myös Pandan sisko Kida, Virpi ja hänen japsinsa Milo ja Minja, sekä ihan uusi tuttavuus pikkuinen Kide-japaninpystykorva. Tuomarilla ei ollut mitään hajua rodusta, mutta saatiin Lunan kanssa kyllä hyviä vinkkejä. Luna alkoi kehässä yllättäen peitsaamaan, eikä oo ennen sitä tehnyt. Nyt pitäs keksii sopiva kävelytahti ennen sunnuntaita, että saadaan peitsaaminen kuriin.

Japseista Kide ja Milo saivat punaisen nauhan ja Luna, Kida ja Minja sinisen. Loppukehissä tuomari ei vilkaissutkaan japseja kohti. Hauska ilta vietettiin kuitenkin japsiporukassa :) Harmi, kun ei tullut kameraa mukaan.

Torstaina sitten taas oli heinäkuun japsilenkin vuoro. Tällä kertaa kokoonnuttiin Tuusulaan Fridan montun läheisyyteen. Paikalla olivat vanhat tutut Eddie, Kida ja Ronja ja näiden lisäksi vielä eilisen mätsärin uus tuttavuus Kide, sekä mammalomalta palannut Viivi.

http://jiffies.kuvat.fi/kuvat/Koirakuvia/Japsilenkit/Japsilenkki+hein%C3%A4kuu/
Täällä on kaikki mun ottamat japsilenkin kuvat. Sieltä löytyy myös aikasempien lenkkien kuvia.

Ensin koirat pääsivät rannalle uimaan ja tutustumaan toisiinsa. 7:stä koirasta vain Luna ja Kide uivat kunnolla. Muut kahlailivat enemmän tai vähemmän. Nuorilla nartuilla oli pientä machoilua keskenään ja pari pientä rähinää syntyi. Vanhemmat koirat osasivat käyttäytyä jo asiallisesti. Uimisen jälkeen tehtiin vielä kunnon mettälenkki ja hauskaa oli :) Elokuussa sitten taas nähdään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti