tiistai 26. huhtikuuta 2016

Viikin mätsäri

Lauantaina lähettiin Milan, Lunan ja mamman kanssa Viikkiin mätsäriin. Mila osallistui lapsi ja lelukoirakisaan toista kertaa. Mila malttoi hienosti harjoitella monta kierrosta Maija-mäyräkoiran kanssa ennen kuin kisa alkoi. Sitten kun tuomari tuli kehään Milaa rupesi pikkasen jännittää, ja mamman piti tulla tueksi kehään mukaan. Esiintyminen sujui varsin mallikkaasti ja pikkuinen (lelu)koirakko sijoittui toiseksi :) (Kilpaijoita oli kaksi :D)

    Luna taas sai osallistua pienten aikuisten luokkaan. Lunan lihaskuntoa kehuttiin, ja huomautettiin hammaskivestä. Luna onkin menossa hammaskivenpoistoon ensi kuussa. Sille tulee sitä kamalan helposti. Luna esintyi nätisti ja rauhallisesti, ja sai punaisen nauhan. Nauhakehässä ei huvittanut enää seistä. Kivempi oli koittaa keksii erilaisia tapoja miten emännältä saisi nameja. Parissa mätsärissä pitäisi varmaan vielä käydä sen kanssa ennen kesän virallisia.



Lunan ja Pandan talven agilityryhmien viimeiset treenikerrat on (tai Pandalla oli jo eilen) tällä viikolla. Kummankin kouluttaja lopettaa ryhmän kouluttamisen tähän kauteen, ja me odotetaan vastauksia, että mihin ryhmään/ryhmiin pääsemme kesäksi. Oon toivonut, että molemmat pääsisivät samaan ryhmään, kun mulla ei oo oikein mahista saada töistä kahta iltaa viikossa vapaaksi. Ja oishan se helpompi noin. Sitten voisi käydä kerran viikossa (silloin kun töiden puolesta sopii) lisäksi itsenäisesti treenaamassa. Saatiin yhdestä ryhmäpaikasta jo varmistus, mutta nyt ootellaan vielä vastausta, että kummalle koiralle se on. Toukokuussa päästään siis aloittamaan agilityn kesäkausi uudessa/uusissa ryhmissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti