maanantai 14. joulukuuta 2015

Show Hau-mätsäri

29. Marraskuuta lähettiin pitkästä aikaan Pandan kanssa treenaamaan mätsäriin. Panda pääsi kehään ekaa kertaa sitten heinäkuun Tuusulan näyttelyn, jossa luvattiin mukavalle tuomarisedälle harjoitella kovasti kehäkäytöstä, kun hän meille sertin sillä ehdoilla suostui antamaan :D Ehkä nyt koitetaan skarpata tämänkin asian kanssa, niin ehkä sitten keväällä tai kesällä uskellettaisiin taas pariin näyttelyihin yrittämään vikaa sertiä :)

Tiia tuli mätsäriin myös hänen Lunan kanssa. Panda ei vieläkään tykännyt Lunasta, mutta nyt Luna onneksi sanoi sille takasin, kun se koitti isotella. Meidän koirat ei ookaan nähnyt toisiaan pitkään aikaan kunnolla. En ees muista koska viimeiksi. Pitäisi saada aikaa töiltä ja lapsien hoidolta järjestettä.
Tiian Luna eessä ja Panda takana
Lapsista puheenollen, Milakin pääsi mukaan, ja osallistui ekaa kertaa lapsi ja lelukoira-kilpailuun. Milalla oli mukana japsilelukoira Piikki (kysyin Milalta sen nimeä ja Mila sanoi selvästi "Piikki").Mila oli kotona treenannut ahkerasti. Myöskin treenit paikanpäällä sujuivat hienosti. Kehä oli kuitenkin myöhässä sen verran, että pikkuhandleriä rupesi jo väsyttämään, eikä kilpailussa enää kiinnostanut kauheesti keskittyä. Mila yritti pari kertaa karata kehästäkin :D Hienosti meni kuitenkin noin pieneksi. Mila sai palkinnoksi joulupukilta majavalelun ja kettukarkin.

Mila treenaa

Kilpailussa mukana

Milaa tultiin haastattelemaan

Näytetään koiran liikkeitä
Sitten olikin jo kiire oikeiden koirien kehään. Tiia ja Luna esiintyivät hienosti ja saivat sinisen nauhan. Sitten olikin melkein heti mun ja Pandan vuoro. Pandalla meni ihan kivasti. Se malttoi aika hyvin seistä, eikä välittänyt muista koirista kehässä. Liikkeessä oli pikkasen kiire eteenpäin, mutta mitään höyryveturimeininkiä ei kuitenkaan ollut. Tosi hyvin meni, kun tossa oli kuitenkin ollut se puoli vuotta taukoa. Punanen nauha saatiin, mutta nauhakehässä ei enää sijotuttu.
Pandan liikkeitä

Panda seisoo
Japsimaiseen tapaan kerjäämässä palkkaa suorituksesta
Ps: Laitan pian kuvajulkaisun messarin lauantain japsikehästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti