sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Kisatauko päätty

Ihan ekana linkitän tähän alkuun Pandan MH-luonnekuvauksen videon. Mun oli tarkotus linkittää se tohon edelliseen postaukseen, mutta enpä saanut aikaseksi.

Lunan kanssa päätettiin tänään kisatauko. Tauokoa on siis tullut, koska ensin Luna oli pari kuukautta saikulla, ja sen jälkeen halusin saada edes jonkinlaisen tatsin treenaamiseen ennen kuin uskallettiin lähteä minnekään yrittämään. Olin tosi kahden vaiheilla, että kisataanko tän vuoden puolella enää ollenkaan (nää oli vikat kisat, mihin työvuorojen takia pääsin). Lunalla on muuten ihan hyvä meno ollut päällä treeneissä, mutta keppien tekeminen on nyt tauon jälkeen ollut ihan solmussa. Päätin sitten kuitenkin, että käydään jossain kokeilemassa, ettei kisatauko veny liian pitkäksi.
Mikolla oli kurjaa, Lunalla kivaa
Meinasi koko kisareissu peruuntua, kun aamulla talvirenkaiden vaihto ei sujunutkaan ongelmitta. Onneksi saatiin auto porukoilta lainaan, ja Mikko lähti vielä kuskiksi ja videokuvaajaksi mukaan :) Kisahalli oli tosi kylmä, ja saatiinkin palella siellä hetki ennen kuin pääsin tutustumaan rataan. Rata vaikutti melko helpolta. Sanoinkin Mikolle, että meidät heikkoudet tulee olemaan kepit ja vauhti. Lähinnä siis se, että kepit on niin vaiheessa, että niissä kuluu niin paljon aikaa, ettei meidän vauhdilla ole mahiksia ihanneaikaan.

Päästiin kolmansina radalle, ja aika hyvin rata lähtikin sujumaan. Luna ei ollut ihan parhaimmassa vauhdissaan, mutta liikkui kuitenkin ihan kohtuu vauhdilla eteenpäin. (Mikko arvosteli Lunaa tosi hitaaksi :D) Kaikki meni ihan oikeaoppisesti keppeihin asti. Luna tais päästä ohittamaan keppien alotuslinjan, ja siitä (ilmeisesti) napsahti vitonen kiellosta. Kepit saatiin jotenkin rämmittyä läpi, ja sitten huusin Lunalle, että nyt täysillä loppuun asti. Loppu menikin mielestäni virheettä. Tulokseksi kuulutettiin kuitenkin hylsy, ja oltiin kuulemma menty väärään päähän putkea! Ai että ketutti. Olin vielä kattonut tarkasti radan, ettei tuu mitään huolimattomuusvirheitä. Eihän se rata muutenkaan ihan putkeen mennyt, mutta omat tyhmät virheet on aina pahimpia. Kysyin sitten Mikolta, että missä meni väärin, eikä kumpikaan tiennyt. Katottiin suoritus videolta, ja verrattiin vielä muutamaan rataa suorittavaan koiraan, eikä keksitty että mistä hylsy olisi voinut tulla. Menin sitten valittamaan, ja selvisi että meidän hylsy oli peruttu. Sen sijaan saatiin yksi kielto, 5vp ja 4.79s yliaikaa :D En tiiä mistä toi vitonen tuli (kepeiltä varmaan). Tällä suorituksella oltiin kuitenkin ensimmäisiä. Muillakaan ei tainnut olla ihan paras päivä tänään siis. Luna sai palkinnoksi jättipokaalin, kettulelun, hammastikkuja, suklaata emännälle ja ilmasen startin Riman kisoihin (ilmasia startteja meillä on muuten nyt 3 pöytälaatikossa, että pitäis vissiin alkaa käyttää niitä). Tästä on hyvä jatkaa ensi vuoden puolella :)

Täältä voi kattoo meidän radan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti